LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cijepljenje protiv koronavirusa

Riječki studentski zbor poziva zainteresirane studente da se prijave za cijepljenje

Za cijepljenje se mogu prijaviti studenti koji već nisu cijepljeni ili nisu u procesu cijepljenja i to elektroničkim putem.

Za cijepljenje se mogu prijaviti studenti koji već nisu cijepljeni ili nisu u procesu cijepljenja i to elektroničkim putem.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je poziv za cijepljenje svim zainteresiranim riječkim studentima koje će započeti već krajem svibnja ili početkom lipnja, a odvijat će se tijekom ljetnih mjeseci.

Poziv je upućen onima koji nisu već cijepljeni, kao i onima koji nisu već započeli proces cijepljenja, primjerice, ako su studenti medicinskih usmjerenja ili studenti koji će tijekom ljeta raditi u turizmu jer se ti studenti trebaju držati započetog procesa, odnosno ne odustajati i zatim se prijavljivati putem obrasca koji je objavio Zbor.

Obrascu je moguće pristupiti putem poveznice upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr, odnosno uz adresu povezanu s korisničkim imenom, npr. peric.pero@student.uniri.hr. Prilikom prijave potrebno je unijeti JMBAG, naziv sastavnice, OIB, MBO, vrstu smještaja (dom ili drugo) i kontakt broj telefona.

Detaljnije informacije i preporuke koje se tiču cijepljenja moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY