LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko poduzetništvo

Rasprodaja dizajnerskih komada u dvorištu Tekstilno-tehnološkog fakulteta

U dvorištu TTF-a ovog će se vikenda održati rasprodaja „zadružnih“ kolekcija modnih komada po vrlo pristupačnim cijenama.

U dvorištu TTF-a ovog će se vikenda održati rasprodaja „zadružnih“ kolekcija modnih komada po vrlo pristupačnim cijenama.

Ove subote i nedjelje, 28. i 29. listopada, od 11 do 20 sati, Fabric8 co-op platforma otvara svoja vrata ljubiteljima mode i dizajnerskih komada. U prodaju pušta sve komade dosadašnjih tzv. zadružnih kolekcija, njih ukupno tri naziva SUSTERI/INTERAKCIJE, LIME SKY i VEIL NEBULA s popustima do 60 posto. Osim spomenutih kolekcija, u prodaji će se naći i komadi pojedinih članova, mladih dizajnera, koji u okviru platforme razvijaju vlastite brandove – AJD'sign (Antonia Jakšić Dorotić), Mihaela Plantak Design (Miaela Plantak), Neuoromantik (Helena Drkelić), Sonja Brstilo Illustrations (Sonja Brstilo), BRND (Dominik Brandibur), Buhanec (Jelena Buhanec), Joos (Josipa Ščapec), Sitolab (Sanja Stojković) i ostali.

Kako ideja i volje za radom ne nedostaje u Fabric8-u, tim više što je za članstvom svakim danom sve više interesa, platforma planira osloboditi dio prostora koji trenutno zauzimaju dosadašnje kolekcije. Fabric8 co-op zasad je jedini formalni model studentskog poduzetništva u Hrvatskoj koji okuplja mlade dizajnere sa ili bez razvijenog vlastitog branda te služi kao platforma za razvoj usluga koje pojednostavljuju procese prodaje proizvoda i pružanja usluga pojedinih članova, kao i promocije te administracije najčešće toliko mrske kreativnom sektoru. Osim rada na vlastitim brendovima, prodaje na sajmovima i web-shopu, sudjelovanja na različitim događajima u svrhu promocije poduzetništva mladih te dijeljenja iskustava i dobre prakse, članovi platforme dosad su dizajnirali i izradili spomenute zajedničke kolekcije.

Fabric8 co-op poziva sve zainteresirane za kupnju dizajnerskih komada po pristupačnim cijenama, kao i one spremne podržati mlade dizajnere angažirane na projektu razvoja poduzetničke platforme, da dođu za vikend te vide i saznaju o čemu se radi. Rasprodaja će se održati u dvorištu zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta (Prilaz baruna Filipovića 28a).

FOTO: MARIJA VELDIĆ