LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ženski mjesec

Pronašli smo savršen poklon za savršenu ženu – testirajte i uvjerite se!

Pomoć pri revitalizaciji tijela i duha u ovom je periodu savršen poklon za ženu koju smatrate savršenom – provjerite, stoga, ponude koje vam je pripremio SelectBox, a kojima ćete je zasigurno usrećiti. 

Pomoć pri revitalizaciji tijela i duha u ovom je periodu savršen poklon za ženu koju smatrate savršenom – provjerite, stoga, ponude koje vam je pripremio SelectBox, a kojima ćete je zasigurno usrećiti. 

Ovog smo mjeseca proslavili Međunarodni dan žena u spomen duge i teške borbe više naraštaja žena za ostvarivanje ravnopravnosti, uključujući i ostvarivanje mnogih prava koja danas uzimamo zdravo za gotovo. Važnost podsjećanja novih generacija na borbu njihovih baka i prabaka za prava koja danas uživaju u većoj mjeri prepoznaju i vlade pojedinih država, neke su od njih cijeli ožujak proglasile Nacionalnim mjesecom ženske povijesti u kojem se uči i razgovara o doprinosima žena društvu i kulturi u povijesti i danas. 

Veliki dio aktualnih razgovora o modernoj ženstvenosti zauzima važnost u osnaživanju djevojaka i žena i poticanje na ostvarivanje svih njihovih potencijala. U tom procesu važnu ulogu zauzima izgradnja samopouzdanja, osobito kod djevojčica i mladih djevojaka. Svi znamo kako ono može biti vrlo krhko zbog čega ga je važno održavati tijekom cijeloga života. K tome, mnogi liječnici i psiholozi naglašavaju važnost brige o sebi za održavanje zdravlja, kako tjelesnog tako i mentalnog. A briga za mentalno i emocionalno zdravlje, čiji je važan segment upravo samopouzdanje, ne može se odvojiti od brige za naše tijelo. 

Foto: Pixabay

Veza između tijela i uma posebno dolazi do izražaja u periodima stresa. Primjerice, ispitni su rokovi upravo završili, a studentice su na svojim tijelima primijetile znakove djelovanja stresa – od problema s kožom, bolova u mišićima, kralježnici ili želucu do krhkih noktiju i beživotne kose. Pomoć pri revitalizaciji tijela i duha u ovom je periodu savršen poklon za ženu koju smatrate savršenom – provjerite, stoga, ponude koje vam je pripremio SelectBox, a kojima ćete je zasigurno usrećiti. 

Iz ponude izdvajamo poklon-paket njega u spa centru koji nudi mogućnost posjete više od 80 lokacija te uključuje opuštanje uz masaže i saune, geliranje i uljepšavanje noktiju, bojanje obrva i trepavica, izradu frizure za posebne prigode, masaže vlasišta i još mnogo toga. Paket masaža i wellness omogućuje posjet wellness-centru ili kozmetičkom salonu u kojem će se žena moći opustiti i uživati uz anti-age ili aroma masažu, masažu ruku ili lica, tajlandsku masaže, saunu i kupelj, lifting, solarij ili večernji make-up. Spomenute pakete mogu iskoristiti dvije osobe, pa osoba kojoj ih poklanjate može povesti i majku, sestru, najbolju prijateljicu ili neku drugu važnu ženu u svojemu životu. 

Svakako pratite i Facebook stranicu SelectBoxa – na njoj se često organiziraju nagradni natječaji u kojima možete osvojiti vrijedne doživljaje!

Foto: Pixabay

Prepustite ženu koju volite u ruke stručnjacima jednog od najprestižnijih centara za ljepotu – Bliss Instituta u Zagrebu, smještenog u samom središtu grada. Oni će pomoći njenom tijelu ponovno uspostaviti ravnotežu, a uz njihove korisne savjete ravnotežu će održati i nakon tretmana. Ako voli eterična ulja, omogućite joj posjet Centru ljepote Manuela Šapro, također u Zagrebu, gdje će je sofisticirani uređaji, visokokvalitetne kupke u ljekovitom bilju, eterična ulja smilja, lavande i kadulje te prekrasno uređen ambijent uvesti u svijet uživanja i ugode. Health centar, Zagreb centar je zdravlja, ljepote i pozitivne energije gdje prirodnom metodom i holističkim pristupom pomažu u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja. Iz njihove bogate ponude možete izabrati energetsku masažu, akupresuru, refleksoterapiju, terapiju kralježnice, antistres programe, life coaching i relaksaciju te energetske vježbe. A ako želite da ona isproba najsuvremenije i inovativne tretmane, poput masaže vulkanskim kamenjem koja se koristila još u doba američkih Indijanaca, svakako joj poklonite posjet zagrebačkom salonu Bonjour beauty.

Foto: Pixabay
FOTO: PIXABAY.COM