LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izmijenjen raspored

Ovih dana zagrebačke studentske teretane rade ograničeno

Ako ste željni fizičke aktivnosti, trenirati možete još u petak u dežurnoj dvorani u SD „Stjepan Radić“, a već od utorka nastaviti u svojoj teretani po redovnom rasporedu.

Ako ste željni fizičke aktivnosti, trenirati možete još u petak u dežurnoj dvorani u SD „Stjepan Radić“, a već od utorka nastaviti u svojoj teretani po redovnom rasporedu.

Kako se bliži Uskrs, došlo je i do promjena u radnom vremenu teretana u zagrebačkim studentskim domovima. Ako i preko blagdana želite ostati u formi, evo kada ćete moći odraditi trening u nekoj od teretana:

 

1. Teretana u Studentskom domu Stjepan Radić


U srijedu, 27. ožujka i četvrtak, 28. ožujka, teretana je otvorena od 9 do 22 sata. U petak, 29. ožujka, radit će kraće, od 9 do 17 sati.

Prve procjene ukazuju kako je propucano staklo na Savi?


U subotu, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak teretana je zatvorena, a od utorka, 2. travnja, kreće raditi po redovnom radnom vremenu.

 

2. Teretana u Studentskom domu Cvjetno naselje


U srijedu i četvrtak, 27. i 28. ožujka, teretana će raditi od 10 do 22 sata. U petak neće raditi, ali članovi teretane mogu trenirati u dežurnoj teretani u Studentskom domu Stjepan Radić prema prethodno navedenom rasporedu. 
Od subote, 30. ožujka do ponedjeljka, 1. travnja, teretana je zatvorena, a od utorka radi u redovnom radnom vremenu.

 

3. Teretana u Studentskom domu Dr. Ante Starčević


U srijedu, 27. ožujka i četvrtak 28. ožujka, teretana je otvorena u popodnevnim satima, od 17 do 22 sata.

Studenti se pozivaju na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u domu na Savi


U petak, 29. ožujka, teretana neće raditi, ali članovi također mogu trenirati u dežurnoj dvorani u Studentskom domu Stjepan Radić prema prethodno objavljenom rasporedu.
U subotu, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak teretana je zatvorena, a s radom kreće od utorka, 2. travnja, i to u redovnom radnom vremenu.


Prijave za sudjelovanje na Radićevim danima 2024. u tijeku su!


Dakle, ako ste željni fizičke aktivnosti, trenirati možete još u petak u dežurnoj dvorani u studentskom domu Stjepan Radić, a već od utorka možete nastaviti u svojoj teretani po redovnom rasporedu. A sada je vrijeme da „skupite“ kilograme koje ćete ondje skidati. Ugodni blagdani!
 
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: PEXELS