LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mo Farah vam neće biti ravan

Najbolje besplatne aplikacije za tjelovježbu

Ništa ne nedostaje ugodno popunjenim ljepoticama i ljepotanima, ali za sve koji su si obećali skinuti višak kilograma, donosimo popis aplikacija koje bi mogle pomoći u ostvarivanju tog cilja.

Ništa ne nedostaje ugodno popunjenim ljepoticama i ljepotanima, ali za sve koji su si obećali skinuti višak kilograma, donosimo popis aplikacija koje bi mogle pomoći u ostvarivanju tog cilja.

Ljeto kuca na vrata, a s njime dolazi želja za dobrim izgledom na plaži kako bi žene, ali i muškarci, padali u nesvijest. Naravno, ništa ne nedostaje ugodno popunjenim ljepoticama i ljepotanima, ali za sve one koji su si obećali skinuti višak kilograma, donosimo popis aplikacija koje bi mogle pomoći u ostvarivanju tog cilja. 

1. RunKeeper (Android/Apple)

Ova aplikacija slovi za jednu od najboljih trkačkih aplikacija koja prati vaše rezultate i napredak u stvarnom vremenu. Pomoću ove aplikacije možete mjeriti pretrčane kilometre, a aplikacija vam omogućava i audio vođenje u stvarnom vremenu kako biste se u potpunosti mogli posvetiti trčanju. Postoji i mogućnost integracije s ostalim aplikacijama, ali i pametnim uređajima. 

FOTO: blogcdn.com

2. C25K: Couch to 5K (Android/Apple)

Uz pomoć ove aplikacije u samo nekoliko dana velika je vjerojatnost da ćete se pretvoriti u Mo Faraha. Možete vježbati maratone duge do pet kilometara, a možete vježbati i polumaraton. Jedna od primamljivih opcija je i kreiranje vlastite glazbene liste zahvaljujući kojoj možete napokon slušati pjesmu koju želite dok trčite. Pa može li bolje?! 

 

3. JEFIT Workout Exercise Trainer (Android/Apple

Kada se nalazite u teretani, važno je da svaku vježbu napravite kako treba ako želite da ono što radite ima učinka. Srećom, postoji JEFIT koji u teretani postaje vaš osobni trener. On u sebi sadrži više od 1300 vježbi koje su opisane animacijom i opskrbljene savjetima. Također, možete pratiti svoj napredak. 

 

4. FitNotes Gym Workout Log (Android)

Ovo je aplikacija koju moraju imati svi koji redovito posjećuju teretanu. FitNotes na sjajan način omogućuje organizaciju vježbi, prati koliku težinu utega ste dignuli i, naravno, možete vidjeti svoj napredak. 

FOTO: androidauthority.ne

5. MyFitnessPal Calorie Counter (Android/Apple)

Zasigurno jedna od najpopularnijih aplikacija za praćenje unosa kalorija. Također, s lakoćom možete pratiti što jedete, koliko jedete i koliko je zdrava hrana koju jedete. Između ostalog, postoje i razni programi vježbanja koje možete prilagođavati svojim potrebama. 

FOTO: androidauthority.com

6. My Diet Coach (Andorid/Apple)

Odlična aplikacija za početnike koji žele naučiti kako mršaviti na zdrav način i uz zdrave dijete. Korisnici ove aplikacije mogu se koristiti korisnim informacijama, savjetima, a tu je prisutna i snažna motivacija. 

FOTO: hbj.sg

7. Google Fit (Android)

Dok hodate, trčite ili se vozite biciklom, vaš mobitel automatski bilježi sve aktivnosti na aplikaciji. U trenu možete dobiti uvid u svoje podatke, Google Fit će zabilježiti vašu brzinu, tempo, rutu i ostalo kako biste ostali motivirani i ostvarili svoj plan. 

FOTO: thenextweb.com

8. Nike+ Running (Android/Apple)

Ova aplikacija razlikuje se od ostalih najprije zbog toga što možete izazvati svoje prijatelje da istrče određenu kilometražu ili se možete natjecati protiv svojih prijatelja po broju pretrčanih kilometara. Klasično, aplikacija mjeri vrijeme, udaljenost i tempo trčanja. 

FOTO: 9to5mac.com

9. Ingress (Android/Apple)

Ako vam nedostaje motivacije da istrčite koji kilometar, ovo je vjerojatno aplikacija za vas. Ingress će vas motivirati na kretanje jer postavlja korisnika u takvu situaciju da mora hodati kako bi obavio zadatak u igrici. 

 

10. Zombies, Run! (Android/Apple)

I na kraju apokalipsa! Ako vas ništa nije natjeralo na aktivnosti, ovo mora. Hodanje ili trčanje je jedini način na koji možete preživjeti zombije. Riječ je o aplikaciji za fitness koja je ujedno i igrica. 

 

FOTO: FLICKR/VICTOR