LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktivan život

Biciklijada Filozofskog fakulteta u Osijeku s humanitarnim karakterom

Ruta nije zahtjevna (vozi se uz Dravu) te ju mogu svladati čak i osobe koje ne bicikliraju redovito.

Ruta nije zahtjevna (vozi se uz Dravu) te ju mogu svladati čak i osobe koje ne bicikliraju redovito.

Tradicionalna biciklijada Filozofskog fakulteta u Osijeku na ruti Osijek – Kopački rit održat će se u nedjelju, 28. travnja 2024. godine. Ova manifestacija ističe se kao podrška nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva I ja želim čitati, usmjerenoj na osobe s teškoćama čitanja i disleksijom. Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane studente, nastavnike i građane.

Ima li hrvatske povijesti bez ustaša i partizana? Doznajmo idući tjedan!


Organizatori ovogodišnje biciklijade su Filozofski fakultet u Osijeku, Klub studenata informacijskih znanosti "Libros" i Klub studenata psihologije "Psihos", uz potporu Poliklinike SUVAG Osijek, Gradskog i sveučilišnog knjižnice Osijek, Društva knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema te osječkog ogranka Hrvatskog čitateljskog društva.

Putovanje biciklom na fakultet pozitivno djeluje na mentalno zdravlje


Prijaviti se možete putem poveznice. Polazak je planiran u 9 sati s parkirališta Filozofskog fakulteta (L. Jägera 9), a povratak je predviđen oko 12 sati. Ruta nije zahtjevna (vozi se uz Dravu) te ju mogu svladati čak i osobe koje ne bicikliraju redovito.

Na FFOS-u se održava konferencija koja se bavi izazovima koje digitalno okruženje donosi knjižnicama


Mlađi od 18 godina trebaju imati pratnju, a sudionici mlađi od 16 godina moraju nositi zaštitnu kacigu. U slučaju lošeg vremena, biciklijada će biti odgođena za neki povoljniji vikend.

FOTO: PEXELS