LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radno vrijeme

Zagrebačke kopiraonice koje rade subotom

Donosimo vam radno vrijeme zagrebačkih kopiraonica koje osim od ponedjeljka do petka, rade i subotom.

Donosimo vam radno vrijeme zagrebačkih kopiraonica koje osim od ponedjeljka do petka, rade i subotom.

Prokrastinacija je jedna od najčešćih pojava u studentskom životu. Ovaj problem najčešće se javlja kada student treba učiti, pisati seminare, obavljati ostale studentske zadatke ili jednostavno biti aktivan. Kada odlučite pisati seminar koji trebate predati u ponedjeljak u 8 ujutro, nemojte ga odlučiti početi pisati u nedjelju, pogotovo ako ga trebate predati isprintanog. Osim ako ste srećkovići koji imaju printer, prvi je razlog taj što nedjeljom ne radi nijedna kopiraonica, a drugi je taj što nećete ustati u ponedjeljak u šest ili sedam ujutro i na vrijeme predati seminar, iako se uvjeravate u suprotno.

Ako se natjerate da počnete pisati seminar nešto ranije, subotom ćete ga najkasnije moći isprintati u fotokopiraonici Leko koja taj dan radi od 8h do 19h u Ilici 276. Kopiraonica Copy Zoma na adresi Savska cesta, Jadranski most 196 te na drugoj adresi Savska cesta 23, kod Studentskog centra, kao i Copy centar Dado u Orljavičkoj 11 rade subotom od 8h do 16h. Ako vam ove kopiraonice nisu u blizini, možda ćete više sreće imati s kopiraonicom Žuta kopiraona u Masarykovoj 26 koja radi od 9h do 15h, Klamerica dizajnom u Ozaljskoj 82 koja ima isto radno vrijeme kao i Žuta kopiraona te Kopija prometom koja radi od 8h do 15h na adresi Svetice 23 i u ulici Ljudevita Posavskog 6.

Već spomenuta Copy Zoma ima i treću poslovnicu koja se nalazi u blizini Pravnog fakulteta i Muzičke akademije na adresi Prilaz Gjure Deželića 6 s radnim vremenom od 8h do 15h. Kopiraonica Fax Copy na Filozofskom fakultetu radi subotom od 9h do 14h, a isto radno vrijeme ima i Fax Copy kopiraonica u Masarykovoj 11 te Daba copy koja također radi do 14h, ali s početkom u 8h. Ukoliko vam nijedna od ovih kopiraonica nije dostupna, možda vam kopiraonica Bajlo d.o.o. bude od veće koristi, no požurite jer je njeno radno vrijeme od 8h do 13h na adresi Bunićeva 8. Fotokopiraonica Grafikon također radi do 13h, s početkom od 9h u Praškoj ulici pod brojem 6.

Najjednostavnije je rješenje da završite studentske obaveze tijekom radnog tjedna, ali s obzirom na to da znamo kako funkcionira studentski život, nadamo se da će vam ove informacije uštedjeti vrijeme koje biste potrošili na istraživanje radnog vremena kopiraonica.

IZVOR: GIPHY

FOTO: STUDENTSKI.HR