LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet Osijek

Znanstveni Kongres koji se ne propušta: „Društvo, znanost i umjetnost u (post)digitalnom dobu“

U Osijeku se održava Međunarodni interdisciplinarni treći Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek.

U Osijeku se održava Međunarodni interdisciplinarni treći Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek.

Filozofski fakultet u Osijeku i njegov Centar za interdisciplinarna istraživanja pozivaju na Međunarodni interdisciplinarni 3. Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek: »Društvo, znanost i umjetnost u (post)digitalnom dobu« (INTER_CON 2023).

Kongres će se održati od 8. do 10. studenog 2023. godine u hibridnom obliku, točnije u Maloj vijećnici Filozofskog fakulteta (dvorana 39) i preko platforme Zoom. Suorganizator je ovogodišnjeg Kongresa Centar za znanstveni rad u Vinkovcima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
 

Predavači


INTER_CON 2023 okuplja 68 sudionika iz devet zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Indija, Kina, Slovačka, Slovenija, Rusija i Sjedinjene Američke Države). Ovogodišnji program sadržava i četiri plenarna izlaganja koja će održati: Nancy J. Nersessian iz Sjedinjenih Američkih Država (8. studenog u 16.15), Michael H. G. Hoffmann, također iz Sjedinjenih Američkih Država (9. studenog u 15 sati), Ravindra Kumar Singh Choudhary iz Indije (10. studenog u 9 sati) i Petar Jandrić iz Hrvatske (10. studenog u 16 sati).
 

Program Kongresa

 

Program Kongresa obuhvaća i sljedeće aktivnosti: izložbu plakatā za scientific inter_view (8. studenog u 17.30), predstavljanje zbornika Izazovi obrazovanja (9. studenog u 17.30), koji okuplja radove nastale na temelju održanih izlaganja na prošlogodišnjem Kongresu, radionicu za studente o društveno angažiranim predstavama (9. studenog u 18.30) i panel-raspravu o mogućnostima suradnje organizacija civilnog društva, znanosti i umjetnosti (10. studenog u 10.15).

Program Kongresa možete pronaći na poveznici.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA