LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rovinj Photodays 2018.

Zgrabi fotić koji si objesio o klin, kreni u nove avanture fotkanja i osvoji nagrade

Otvorene su prijave za fotografski natječaj Rovinj PhotoDays 2018. Prijaviti se možeš do 31. siječnja, a participacije nema.

Otvorene su prijave za fotografski natječaj Rovinj PhotoDays 2018. Prijaviti se možeš do 31. siječnja, a participacije nema.

Ako si student likovnih (i ostalih vizualnih) umjetnosti, obradovat ćeš se informacijama koje te čekaju u nastavku teksta. No, nisi jedini koji će biti usrećen. Ako si svoj hobi fotografije pretvorio u zanimanje za vrijeme najljepšeg doba u svom životu i postao profesionalnim fotografom, onda će se i tebi pojaviti osmijeh na licu.

Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2018 i traje sve do 31. siječnja 2018. godine Jedanaestu godinu zaredom festival fotografije koji će se održati u Rovinju očekuje prijave radova suvremene fotografske scene. 

Prijaviti se možeš u 6 različitih kategorija te posebno izdvojenu kategoriju umjetnički koncept za koju vrijede malo drugačija pravila. Prema svojim željama možeš prijaviti samo jednu fotografiju, ali i seriju od najviše 6 fotografija. S druge strane, za kategoriju umjetnički koncept prijaviti možeš najmanje 8, a najviše 16 fotografija. Kategorije za prijavu fotografija su: arhitektura, moda, pejzaž, portret, akt/tijelo, dokumentarna fotografija. Detalje o kategorijama i posebnosti umjetničkog koncepta, kao i postupak prijave, možeš saznati ovdje

Dok si čitao ovaj tekst mislima ti je zasigurno prošlo Što ja dobivam od toga? Nagrade su vrlo zanimljive. Naime, žiri bira tri finalista iz svake kategorije, potom objavljuje njihova imena na web-stranici gdje su ujedno i promovirani te putem ostalih medijskih kanala i materijala festivala. Samo proglašenje pobjednika bit će tijekom završne manifestacije Rovinj Photodays 2018 od 4. do 6. svibnja 2018. godine Pobjednici će imati čast održati samostalnu izložbu na festivalu.

Još samo jedna sitnica na kraju, ako se već nisi prijavio, participacije nema

FOTO: PIXABAY