LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posao dana

Želite raditi u IT sektoru? Prijavite se na natječaj za radno mjesto u Zagrebu

Kandidati moraju imati aktivno znanje jednog svjetskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu te odgovornost, samostalnost, proaktivnost, kao i izražene organizacijske i komunikacijske vještine.

Kandidati moraju imati aktivno znanje jednog svjetskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu te odgovornost, samostalnost, proaktivnost, kao i izražene organizacijske i komunikacijske vještine.

Hrvatska obrtnička komora (HOK), koja djeluje kao samostalna stručno-poslovna organizacija obrtnika u svrhu promicanja, usklađivanja i zastupanja zajedničkih interesa obrtništva, objavila je natječaj za radno mjesto Stručnog suradnika za informacijski sustav. To radno mjesto predviđa zapošljavanje jednog izvršitelja ili izvršiteljice na neodređeno vrijeme, s mjestom rada u Zagrebu i probnim rokom od šest mjeseci.

Od kandidata se očekuje rad na Windows i Office 365 platformama, administriranje korisničkih računa, poslužitelja, virtualnih mašina te firewall-sustava. Radne aktivnosti uključuju i administriranje baza podataka, sustava elektroničke pošte te antivirusnih licenci, kao i brigu o računalnoj opremi i mrežnim uređajima. Dodatno, stručni suradnik bit će zadužen za kreiranje statističkih izvještaja i obrazaca te pružanje korisničke podrške vezane uz naplatu komorskog doprinosa.

Zašto su studentske prakse ključne za uspješnu karijeru?



Minimalni uvjeti za prijavu uključuju završeni diplomski ili integrirani preddiplomski i diplomski studij u području prirodnih i tehničkih znanosti, smjer računarstvo, uz jednu godinu radnog iskustva ili preddiplomski sveučilišni studij uz tri godine radnog iskustva. Kandidati moraju imati aktivno znanje jednog svjetskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu te odgovornost, samostalnost, proaktivnost, kao i izražene organizacijske i komunikacijske vještine. Prednost će imati kandidati s izvrsnim poznavanjem IT sustava, tehnologija poput Microsoft Windows Servera, Microsoft 365 platforme, kao i virtualizacijskih tehnologija.

Zagrebački SC traži čak sedamnaest pomoćnih radnika u kuhinji. Provjerite uvjete koje nude



Zainteresirani kandidati trebaju poslati prijave elektroničkom poštom najkasnije do 19. rujna 2024. godine, uz popratnu dokumentaciju kao što su molba, životopis, preslika diplome i elektronički zapis o radnopravnom statusu. Kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja bit će kontaktirani za daljnje selekcijske postupke, dok nepotpune i nepravovremene prijave neće biti razmatrane.
IZVOR: HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA (HOK)
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA