LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet političkih znanosti u Zagrebu

Želite igrati futsal? Prijavite se za FPZG momčad i pokažite što znate

Ovaj inicijalni period selekcije omogućit će prepoznavanje igrača s potencijalom za daljnji razvoj i integraciju u momčad.

Ovaj inicijalni period selekcije omogućit će prepoznavanje igrača s potencijalom za daljnji razvoj i integraciju u momčad.

Selekcija za nove igrače futsal momčadi Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu (FPZG) započinje idućeg tjedna, čime fakultet otvara svoja vrata svim studentima koji žele postati dio njihovog sportskog tima. Treninzi će se održavati u Sportskoj dvorani Megaton na adresi Cankareva 10, ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18 sati.

Prva dva tjedna bit će posvećena selekciji novih igrača, tijekom koje će svi zainteresirani moći pokazati svoje vještine i prilagodljivost timskom radu. Treninzi će uključivati osnovne tehnike, taktičke zadatke te kondicijske vježbe koje su osmišljene kako bi prikazale snagu i izdržljivost potencijalnih novih članova. Osim što je ovo prilika za pridruživanje ekipi i natjecanja, sudjelovanje u sportu pruža studentima mogućnost sklapanja novih prijateljstava, razvijanja timskih vještina i održavanja tjelesne kondicije.

„Kick-Start Your Career”: odlična prilika da usavršite svoje vještine i povećate šansu da se zaposlite



Ovaj inicijalni period selekcije omogućit će prepoznavanje igrača s potencijalom za daljnji razvoj i integraciju u momčad. Pozivaju se svi studenti FPZG-a da sudjeluju u treninzima i iskoriste ovu priliku za postati dio fakultetskog tima.
IZVOR: FAKULTET POLITIČKIH ZNANOSTI U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA