LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija udruge 3P Split

„Zeleno poduzetništvo” za učenike, studente i male poduzetnike

Do 15. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. izdanju konferencije „Zeleno poduzetništvo” koje dovodi brojna poznata imena iz svijeta poduzetnoštva. Uz to posjetitelje očekuje „Speed Date Consulting” i „#3P Case Study Challenge.”

Do 15. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. izdanju konferencije „Zeleno poduzetništvo” koje dovodi brojna poznata imena iz svijeta poduzetnoštva. Uz to posjetitelje očekuje „Speed Date Consulting” i „#3P Case Study Challenge.”

Udruga 3P Split u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu priprema novo, šesto izdanje konferencije Zeleno poduzetništvo. Održat će se 16. i 17. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati na EFST-u.

Govoreći o temama Istine i zablude o (zelenom) poduzetništvu, Društveno odgovornom poslovanju i Green Marketingu, Održivom turizmu, Tehnološkim rješenjima u kontekstu zelenog poduzetništva, Izazovima poduzetništva, o tome Kako se istaknuti na tržištu u 2020-oj? te o Mogućnostima financiranja u zelenom poduzetništvu, gostujući predavači predstaviti će polaznicima temeljne segmente poduzetništva. Riječ je o poznatim imenima iz svijeta poduzetništva i drugih državnih i ostalih institucija koji pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici. Osim stručnjaka iz prakse u programu sudjeluju predstavnici raznovrsnih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

U sklopu konferencije organiziran je i besplatni Speed Date Consulting u kojemu će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek to namjeravaju postati. Uz to organizatori ove godine pozivaju poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na #3P Case Study Challengeu.

Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 15. ožujka 2018. godine Polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Program #3PSplit započet je 2013. godine s ciljem poticanja poduzetništva među mladima. U pet godina okupio je preko 1500 posjetitelja te je prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative. Namijenjen je učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Sve dodatne informacije pronađite na web stranici ili na Facebooku.

FOTO: KATA VLADISLAVIĆ / STUDENTSKI.HR