LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Požega

Zbog slobodnih mjesta raspisan novi natječaj za smještaj za redovite studente

U požeški studentski dom moći će se useliti redoviti studenti koji ostvare pravo na smještaj u jesenskom natječaju.

U požeški studentski dom moći će se useliti redoviti studenti koji ostvare pravo na smještaj u jesenskom natječaju.

U Studentskom domu Dr. Franjo Tuđman ostao je velik broj slobodnih mjesta nakon ljetnog natječaja, pa je sad ponovno raspisan natječaj za dodjelu prava na subvencioniramo stanovanje redovitih studenta studentskom domu u akademskoj godini 2020/2021.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, državljani zemalja Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a koji studiraju na Veleučilištu u Požegi te nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva. Na natječaj se ne mogu prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta s područja grada Požege.

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se preporučenom poštom, na adresu:
 
Studentski centar Požega,
Vukovarska 17/1,
34 000 Požega
s naznakom Za natječa

Prijave se iznimno mogu dostaviti osobno radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati. Prijave na natječaj podnose se od 28. rujna do 10. listopada 2020. Više detalja moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH