LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Splitu

Zaronite u svijet ekonomije na EFST-u Međunarodnoj ljetnoj školi u Splitu

Jedinstvena prilika za razvijanjem vještina i učenjem od vodećih predavača i praktičara iz cijelog svijeta

Jedinstvena prilika za razvijanjem vještina i učenjem od vodećih predavača i praktičara iz cijelog svijeta

Poduzetništvo, ekonomija i kreativnost samo su neka od područja koja možeš razvijati u EFST-u Međunarodnoj ljetnoj školi koja se i ovog ljeta održava na Ekonomskom fakultetu u Splitu.  

Ovaj izvanredni program, koji je besplatan studentima EFST-a, okuplja renomirane predavače te vodeće praktičare iz cijelog svijeta kako bi pružili inspirativna predavanja, radionice i mentorsku podršku studentima i mladim profesionalcima željnima proširiti svoje znanje i vještine.

Međunarodna ljetna škola podijeljena je na četiri dojmljiva modula, od kojih studenti mogu izabrati jedan koji ih najviše privlači. Prve tri cjeline održat će se u tjednu od 26. do 30. lipnja, a polaznici mogu birati između modula Regionalni razvoj u postkriznom i postglobalnom svijetu, Regionalna politika – provjera stvarnosti i perspektiva, Poduzetništvo, inovativnost i kreativnost.

Posljednja cjelina pod nazivom Bihevioralna ekonomija, održat će se u tjednu od 3. do  7. srpnja. Ovo fascinantno područje spaja spoznaje iz psihologije i ekonomije kako bi se dublje shvatio način na koji ljudi donose odluke i kako se njihovo ponašanje razlikuje od tradicionalnih ekonomskih pretpostavki. 

Prijaviti se možete ovdje, a prijave traju do 20. lipnja 2023.

 

FOTO: PIXABAY