LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi studij

Započinje provedba studija japanologije na ovom zagrebačkom fakultetu!

Započinje provedba redovitoga prijediplomskoga studija japanologije.

Započinje provedba redovitoga prijediplomskoga studija japanologije.

Program studija japanologije provodi se od 2004/2005 kao trogodišnji slobodni studij, a tijekom godina uz odlične stručnjake i izvorne govornike steklo se iskustvo u izvođenju programa japanologije. Međutim, od akademske godine 2024/2025 Filozofski fakultet u Zagrebu započinje s provedbom redovitoga prijediplomskoga studija japanologije.
 


VEZANO: Jeftino i fino: Mjesta u Zagrebu gdje možete jeftino jesti!


 

Novi studij

 

Na novom studiju japanologije studenti će imati priliku učiti o standardnom japanskom jeziku, njegovim lingvističkim i društveno-kulturnim osobitostima, podučavati japanskoj povijesti, književnosti, ali i japanskoj kulturi i društvenim odnosima. Budući da će novi predmet biti dvopredmetan, studenti će također imati priliku kombinirati japanologiju s drugim studijima koje Filozofski fakultet u Zagrebu nudi.

 

Promocija studija

 

Promocija studija održat će se u subotu, 9. ožujka 2024. od 12.30 sati na Filozofskom fakultetu gdje će se šira javnost imati prilike upoznati s novim studijem. Na programu će biti organizirane radionice izrade origamija, natjecanje u govoru japanskog jezika i mnoge druge aktivnosti.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA