LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Petotjedna edukacija

Započele su prijave za besplatnu Ljetnu školu programiranja – prijavite se!

Do 22. lipnja zaprimaju se prijave za AGENCY04 Ljetnu školu programiranja. Odvijat će se online.

Do 22. lipnja zaprimaju se prijave za AGENCY04 Ljetnu školu programiranja. Odvijat će se online.

Zagrebačka softverska tvrtka AGENCY04, prema Deloitteu jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, i ovog ljeta organizira besplatnu petotjednu Ljetnu školu s temom razvoja složenih Java aplikacija korištenjem Spring Boot frameworka.

 

Na prošlogodišnjoj Ljetnoj školi zabilježene su 582 prijave, a na kraju je primljeno 40-ak polaznika. Njih pet ostalo je raditi. Od polaznika se očekuje znanje programiranja u Javi, dok će ostalo naučiti u školi.

 

Škola će se održavati online, što znači da polaznici za vrijeme edukacije mogu biti i na moru. Prijave su otvorene do 22. lipnja 2020. godine, a početak škole pod vodstvom vodećih developera tvrtke zakazan je za 18. srpnja. Hackathon koji se organizira na završetku škole traje dva dana i starta 22. kolovoza.

Foto: AGENCY04


Prijaviti se možete ovdje.

– Odlučila sam upisati ljetnu školu jer sam htjela steći praktično znanje za budući posao. Ljetna škola pomogla mi je da još bolje naučim programski jezik Java i njegovu primjenu u stvarnim aplikacijama. Dobila sam iskustvo kako je raditi u timu na nekom realnom projektu. Posebno mi se svidjela ugodna i opuštena radna atmosfera. Nakon škole ostala sam raditi. – istaknula je Jelena Kurilić, prošlogodišnja polaznica škole.

Nikola Mašić rekao je: 

– Zadnje dvije godine bio sam mentor u Ljetnoj školi, a to znači da sam polaznicima pomagao u bilo koje doba dana, pa čak i noći. Kad god su zatražili savjet ili smjernice za rješavanje tjednih zadataka, bio sam im na raspolaganju. Istaknuo bih kako je moje iskustvo vezano za Ljetnu školu jako pozitivno i jako mi je drago što nastavljamo i ove godine.

Dodao je sljedeće:

– Prošlogodišnja je Ljetna škola bila organizacijski jako zahtjevna zbog velikog broja prijava. Ono što bih istaknuo kao najbolji trenutak Ljetne škole, koji vole i polaznici, jest dvodnevni hackathon. To je dvodnevno cjelodnevno programiranje uz roštilj i pivo.

Specifičnost Ljetne škole svakako je odlična nadogradnja na znanje dobiveno na fakultetu, posebno jer je fokus na praksi, a ističe to i Mašić:

– Ljetna škola izuzetna je prilika iz koje polaznici mogu dobiti uvid u stvarne radne zadatke i obveze jednog programskog inženjera. Vrijedno je to iskustvo koje studentima završnih godina IT studija pomaže prilikom odabira daljnje karijere.

Više informacija i kako se prijaviti u AGENCY04 Ljetnu školu saznajte na linku.

Foto: AGENCY04
FOTO: AGENCYO4