LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski paket

Zakorači u novu akademsku godinu bezbrižno uz OTP e-Indeks

Uštedi svoje vrijeme, ali i novac pametnim upravljanjem financijama – uz OTP e-Indeks uživaj u financijskoj potpori i raznim pogodnostima bez dodatnih naknada!

Uštedi svoje vrijeme, ali i novac pametnim upravljanjem financijama – uz OTP e-Indeks uživaj u financijskoj potpori i raznim pogodnostima bez dodatnih naknada!

Fakultetski život znači i puno raznih obveza, od polaganja ispita, priprema za prve radne korake, ali i rad na svojem financijskom zdravlju. Pokriti sve troškove može biti izazovno pa se danas brojni studenti odlučuju na prve poslove i prije završetka studija, što znači da će vam biti potreban i otvoren račun u banci. A gdje bolje nego u OTP banci 😊?
 

Besplatan studentski paket s lijepim pogodnostima


Tražiš li studentski paket koji će ti pružiti financijsku potporu, a ne dodatnu obvezu, onda je OTP e-Indeks odličan odabir. Otvaranje je online i traje samo 15 minuta, a potpuno je besplatno! Kada kažemo da je sve besplatno, to ozbiljno i mislimo.

U OTP banci, studenti mogu dobiti sljedeće usluge potpuno besplatno: otvaranje i vođenje studentskog tekućeg i žiro računa, debitnu karticu tekućeg računa, pristup online bankarstvu (m-token, mobilno bankarstvo, internetsko bankarstvo), upisninu i članarinu za Visa web prepaid karticu.

Osim što ti pomažemo pametno upravljati financijama, štedimo i tvoje vrijeme. To znači da možeš podizati gotovinu na bankomatima drugih banaka (jednom mjesečno), primati eksterne uplate na račun, plaćati preko m-banking aplikacije prema svim hrvatskim računima unutar i izvan OTP banke – i sve to bez dodatnih naknada! Također, ostvarit ćeš i povoljnije kamatne uvjete iz ponude modela gotovinskih kredita.
 

Voliš nagradne izazove? Čitaj dalje!


Jedna od pogodnosti OTP e-Indeks paketa je i besplatan pristup OTPetica programu vjernosti, kroz koji uz jednostavne i zabavne izazove skupljaš bodove, a onda ih potrošiš u shoppingu kod čak 50 partnera kao što su dm, CineStar, SportVision, A1, Tommy, Keindl Sport, FlixBus i brojne druge! Ako se uz otvaranje e-Indeks paketa odmah registriraš u OTPeticu, dobivaš dodatnih 500 bodova. U prijevodu, možeš odmah početi planirati nabavu za novu akademsku godinu ispred sebe u kojoj ti želimo puno sreće, lijepih trenutaka i pametnih financijskih odluka!
 
FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA