LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Zaklada FER Alumni isplatila prve stipendije: podrška studentima za svijetlu budućnost

Ovaj prvi korak Zaklade FER Alumni predstavlja snažnu poruku solidarnosti i podrške prema studentima, ali i poziv zajednici da zajedno grade bolje sutra za nove generacije stručnjaka.

Ovaj prvi korak Zaklade FER Alumni predstavlja snažnu poruku solidarnosti i podrške prema studentima, ali i poziv zajednici da zajedno grade bolje sutra za nove generacije stručnjaka.

Zaklada FER Alumni isplatila je prvih deset mjesečnih stipendija namijenjenih studenticama i studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER). Ovaj značajan korak predstavlja podršku alumni zajednice koja prepoznaje potrebu za financijskom pomoći među budućim inženjerima i stručnjacima.

Predsjednik Upravnog odbora Zaklade FER Alumni, Igor Strejček, istaknuvši ključnu ulogu zajedništva i međusobne podrške.

Otvoren je natječaj za stipendije za studente tehničkih znanosti, i to iz ovih općina


 

"Naša želja je da ova stipendija, kao i drugi oblici podrške alumni zajednice, pomogne studentima da postanu inženjeri i inženjerke koji će svojim radom osigurati blagostanje sebi, obiteljima i zajednici. Nadamo se da će i oni jednog dana nastaviti pomagati onima kojima će pomoć biti potrebna", istaknuo je Strejček.


Strejček se prisjetio važnosti pomoći koju su mnogi današnji donatori nekada dobivali od obitelji, prijatelja i kolega te je naglasio da je suosjećanje i spremnost na pomoć temelj ove inicijative.

Stipendije i sufinanciranje prijevoza: Varaždinska županija pruža podršku učenicima i studentima


 

"Posebno oduševljava količina donacija koje smo primili od bivših studenata FER-a i drugih donatora. Ova inicijativa je zaista dotaknula srca mnogih."


Zaklada FER Alumni ne planira stati ovdje. Cilj im je pomoći što većem broju studenata, a alumni zajednica i donatori ključni su partneri u ostvarenju tog cilja. Strejček je pozvao sve zainteresirane da svojim donacijama podrže ovu plemenitu inicijativu te se zahvalio svim dosadašnjim donatorima.
IZVOR: FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA
FOTO: FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA