LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
redovni učenici i studenti

Zaklada „Dr. Viktor Ružić“ dodjeljuje stipendije: srednjoškolcima 200 eura mjesečno, studentima još i više

Stipendija će se isplaćivati na temelju sklopljenog ugovora u razdoblju od 1. listopada 2024. do 30. lipnja 2025. godine.

Stipendija će se isplaćivati na temelju sklopljenog ugovora u razdoblju od 1. listopada 2024. do 30. lipnja 2025. godine.

Zaklada „Dr. Viktor Ružić“ iz Rijeke raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskih, diplomskih ili poslijediplomskih studija. Za prijavu na natječaj, kandidati moraju imati prosjek ocjena najmanje 4,7 ili odgovarajući postotak usvojenog znanja u skladu sa ECTS bodovnim sustavom, s obzirom na akademsku godinu i ne smiju imati ponovljene godine.

Za studente prve godine preddiplomskog studija, u obzir se uzimaju ocjene srednje škole, uspjeh na državnoj maturi i ocjene do trenutka prijave. Za studente prve godine diplomskog studija, bit će razmatran prosjek ocjena preddiplomskog studija i ocjene do trenutka prijave.Natječaj je otvoren za redovne učenike i studente iz Primorsko-goranske županije.

Grad Novi Marof dijeli sto stipendija srednjoškolcima za deficitarna zanimanja



Visina stipendije iznosi 200 eura mjesečno za srednjoškolce i 300 eura mjesečno za studente. Izabrani stipendisti sklopit će ugovor sa zakladom koji će definirati međusobna prava i obveze. Stipendija će se isplaćivati na temelju sklopljenog ugovora u razdoblju od 1. listopada 2024. do 30. lipnja 2025. godine.

Obilježavamo 11 godina portala Studentski.hr: 11 generacija mladih, jedna zajednička priča



Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti zahtjev za stipendiju zajedno s dokazima o upisanoj školi ili fakultetu, ocjenama i motivacijskim pismom. Prijave se mogu poslati poštom ili dostaviti osobno na adresu zaklade Strossmayerova 26, 51000 Rijeka, s naznakom „Za natječaj“, ili putem e-maila na info@zaklada-dr-viktor-ruzic.hr. Nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Iskoristite priliku dobivanja švicarske stipendije do čak 3 500 švicarskih franaka, provjerite uvjete i vrste stipendija



Rok za predaju prijava je 11. listopada 2024. godine, a svi kandidati bit će obaviješteni o rezultatima natječaja u roku od deset dana nakon isteka roka za prijavu. Više informacija pročitajte u tekstu natječaja koji se nalazi ovdje, dok prijavnicu za stipendije možete pronaći na sljedećoj poveznici.
IZVOR: FAKULTET ZA MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA