LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Zagrebački studentski centar objavio privremene rezultate natječaja za dom

SC u Zagrebu objavio privremene rezultate natječaja za studentski dom, sljedećih 8 dana studenti imaju pravo na eventualne žalbe.

SC u Zagrebu objavio privremene rezultate natječaja za studentski dom, sljedećih 8 dana studenti imaju pravo na eventualne žalbe.

Studentski centar u Zagrebu objavio je privremene rezultate natječaja za dom u akademskoj godini 2020/2021. Rezultate možete provjeriti ovdje ili putem svog AAI korisničkog računa, kao i u dokumentu na kraju članka. 

Putem korisničkog računa možete rezervirati sobu u studentskom naselju na koje ste ostvarili pravo. U rezervirane sobe trebate useliti do 10. rujna, nakon čega se rezervacije brišu. Studenti koji ne rezerviraju sobu mogu useliti u neku od preostali slobodnih soba.

Rezervacije se obavljaju u sljedećim terminima:
  • A/ Rezervacije starih soba: 19. 8. – 21. 8. u 8 sati
  • B/ Rezervacije ovih soba: 21. 8. od 12 sati – 26. 8. 2020. u 8 sati.
Prigovor na rezultate upućuje se Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana nakon objave rezultata, isključivo poštom, preporučeno na adresu:
 
Studentski centar u Zagrebu
Poslovnica za smještaj studenata
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
 Savska cesta 25
10 000 Zagreb
 
Odluke povjerenstva za rješavanje prigovora bit će objavljene na web stranici i na oglasnoj ploči Poslovnice za smještaj studenata (Savska cesta 25) .

Napominjemo kako su studenti koji ostvare pravo na smještaj u studentski dom dužni do useljenja izvršiti liječnički pregled kod liječnika nadležnih za fakultete jer u protivnom neće moći useliti u studentski dom. Brucoši liječnički pregled obavljaju kod obiteljskog liječnika ili nadležnog za srednju školu.
FOTO: STUDENTSKI.HR