LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaklada Sveučilišta u Zagrebu

Zagrebački studenti imaju priliku prijaviti se na još jedan natječaj za dodjelu stipendija

U okviru natječaja dodjeljuje se ukupno sedam stipendija, svaka u iznosu od 2 tisuće eura.

U okviru natječaja dodjeljuje se ukupno sedam stipendija, svaka u iznosu od 2 tisuće eura.

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu objavila je javni natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2024./2025. godine, usmjeren na studente koji se nalaze u nepovoljnom socijalno-ekonomskom položaju, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ove stipendije namijenjene su redovitim studentima prijediplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih prijediplomskih i diplomskih studija, kao i prijediplomskih i specijalističkih diplomskih stručnih studija na Sveučilištu u Zagrebu.

Slovačka dijeli stipendije studentima, profesorima, istraživačima i umjetnicima, do čak 1 470 eura mjesečno



U okviru natječaja dodjeljuje se ukupno sedam stipendija, svaka u iznosu od 2 tisuće eura. Prijave na natječaj provode se isključivo elektroničkim putem putem aplikacije dostupne na mrežnoj stranici Zaklade. Studenti se mogu prijaviti koristeći svoj elektronički identitet u sustavu AAI@Edu.Hr. Uz prijavu, potrebno je dostaviti izjave o članovima zajedničkog kućanstva te o ne primanju druge stipendije.

Zaklada „Dr. Vinko Žganec” daje novčane potpore srednjoškolcima i studentima, ali i djeci hrvatskih branitelja



Proces podnošenja prijava je započeo 18. listopada 2024. godine u 12 sati i završava 5. studenoga 2024. godine u 12 sati. Važno je napomenuti da se prijave s nepotpunom dokumentacijom ili one koje nisu podnesene u propisanom roku neće razmatrati.

Zagorska općina raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija u dvije kategorije



Za dodatne informacije ili pojašnjenja, studenti se mogu obratiti putem e-maila na zaklada@unizg.hr ili telefonski na +385 14564 106.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA