LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rezultati natječaja

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje

Objavljena je konačna rang-lista za subvencionirani smještaj u studentskim domovima za akademsku godinu 2024./2025., s bodovnom granicom od 1 375 bodova.

Objavljena je konačna rang-lista za subvencionirani smještaj u studentskim domovima za akademsku godinu 2024./2025., s bodovnom granicom od 1 375 bodova.

Konačna rang-lista rezultata Natječaja za subvencionirani smještaj u studentskim domovima za akademsku godinu 2024./2025. sada je dostupna. Studenti mogu pregledati detaljno bodovanje svojih molbi putem osobnih web profila.

 

Bodovna granica i uvjeti useljenja


Bodovna granica za ostvarivanje prava na subvencionirani smještaj u sklopu studentskih domova Studentskog centra u Zagrebu postavljena je na 1 375 bodova. Studentima koji su osvojili pravo na smještaj omogućeno je useljenje do 30. rujna 2024. godine, uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.
 

Postupak za obavljanje liječničkog pregleda


Objavljene su konačne liste za upis na studije u jesenskom upisnom roku, evo što se najviše upisivalo


Studenti koji nisu u mogućnosti obaviti liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine mogu to učiniti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S potvrdom od obiteljskog liječnika mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika.
 

Informacije o prosjecima ocjena


Pričali smo s novim ravnateljem SC-a Županom: od transparentnosti zapošljavanja, cijena domova, do gradnje novog Kampusa


Prosjeke ocjena za pojedine fakultete i brucoše možete pogledati na ovoj poveznici. Ovi podaci su prikupljeni od studenata koji su sudjelovali u natječaju za subvencionirani smještaj u akademskoj godini 2024./2025.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Više informacija pogledajte na poveznici.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU