LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove

Važno je napomenuti da studenti imaju rok od 15 dana nakon useljenja da dostave odgovarajuću potvrdu od školskog ili sveučilišnog liječnika.

Važno je napomenuti da studenti imaju rok od 15 dana nakon useljenja da dostave odgovarajuću potvrdu od školskog ili sveučilišnog liječnika.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu mogu useliti samo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Ta potvrda nužan je uvjet za useljenje, a studenti koji ne ispune navedenu obvezu neće moći koristiti smještaj

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje


Prema propisima, liječnički pregled treba biti obavljen kod liječnika školske ili sveučilišne medicine. Iznimno, studenti koji pregled ne obave kod propisanog liječnika mogu privremeno koristiti potvrdu od svog liječnika opće prakse iz mjesta stanovanja, ali to će vrijediti samo privremeno. Ta privremena mjera omogućuje studentima privremeni smještaj dok ne obave pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, kako je propisano Pravilnikom o domskom redu i uvjetima boravka u studentskim domovima.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Ta mjera osmišljena je kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost svih studenata koji koriste smještaj u studentskim domovima. Smještaj u studentskom domu nosi posebne zdravstvene standarde koji uključuju obvezne preglede, a sve s ciljem prevencije i očuvanja javnog zdravlja u zajednici.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Važno je napomenuti da studenti imaju rok od 15 dana nakon useljenja da dostave odgovarajuću potvrdu od školskog ili sveučilišnog liječnika. Ukoliko se to ne učini u zadanom roku, studenti neće moći nastaviti koristiti smještaj u domu. Studentski centar apelira na sve studente da na vrijeme obave preglede i osiguraju potrebnu dokumentaciju kako bi izbjegli eventualne komplikacije ili gubitak prava na smještaj.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA