LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Zagrebački SC dogovorio se oko cijene ljetnog smještaja; produljuju se prijave

Nakon predlaganja cijene od 1300 kuna pa onda rušenja te odluke, određena je nova stara cijena ljetnog smještaja.

Nakon predlaganja cijene od 1300 kuna pa onda rušenja te odluke, određena je nova stara cijena ljetnog smještaja.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu javlja kako je postignut dogovor oko cijene ljetnog smještaja u zagrebačkim domovima ovo ljeto. 
 
VEZANO: Istražili smo koliko iznosi cijena ljetnog smještaja i u drugim hrvatskim gradovima

Naime, Studentski centar prvotno je povisio cijenu na 1300 kuna, nakon čega su se studenti pobunili. Na zahtjev studentskih predstavnika odluka je stavljena van snage, a na današnjem sastanku dogovoreno je da se cijena neće povećati, odnosno da će iznositi 900 kuna kao i prije. 

– Na današnjoj sjednici Upravnog vijeća Studentskog centra Zagreb definirana je cijena ljetnog smještaja u SN ‘Stjepan Radić’ u iznosu od 900,00 kn. – napisali su iz Studentskog zbora na svojoj Facebook stranici

Kako javljaju, bit će produljene i prijave za ljetni smještaj, i to do 15. srpnja. 

Studenti koji trenutno ne borave u studentskom domu, a preko ljeta bi htjeli koristiti tu mogućnost, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj na adresi Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama koje je, kako piše na službenim stranicama Studentskog centra, od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati. Prijave se primaju i putem e-adrese poslovnica@sczg.hr, a potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mobitela, napominju iz SC-a. 

Studenti koji trenutno žive u studentskom domu i koji imaju obaveze na fakultetu i iza 15. srpnja, kada inače završava obični, a  počinje ljetni smještaj, uz predočenje potvrde s fakulteta mogu koristiti pravo na produženi smještaj. U tom slučaju, plaćaju iznos od 30 kuna po noći. Potvrda za ostvarivanje prava na produženi smještaj dostavlja se u ranije spomenutu Poslovnicu za smještaj. Na potvrdi treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Prije samog useljenja, studenti svakako trebaju odraditi liječnički pregled ako već nisu. Iznimno, pišu iz SC-a, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svojeg liječnika opće prakse u mjestu stanovanja.

FOTO: STUDENTSKI.HR