LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu

Zagrebački PMF traži četiri suradnika iz područja prirodnih znanosti

Kandidati moraju ispunjavati određene uvjete, a oni uključuju završen sveučilišni diplomski studij matematike ili integrirani preddiplomski i diplomski studij matematike i fizike, smjer nastavnički.

Kandidati moraju ispunjavati određene uvjete, a oni uključuju završen sveučilišni diplomski studij matematike ili integrirani preddiplomski i diplomski studij matematike i fizike, smjer nastavnički.

Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) Sveučilišta u Zagrebu raspisalo je natječaj za izbor na četiri suradnička radna mjesta asistenta iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu. Ti natječaji dio su HRZZ programa Razvoj karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti, te predstavljaju izvanrednu priliku za mlade istraživače da se uključe u inovativne projekte i doprinesu napretku znanosti.
 

Slobodne pozicije i projekti


Traži se asistent za rad na projektu Globalna i lokalna dinamika na plohama. Taj projekt pruža priliku mladim istraživačima da se uključe u napredna istraživanja na Matematičkom odsjeku PMF-a. Također, otvorena je pozicija asistenta za rad na projektu Singularna perturbacija i asimptotička analiza rubnih problema za parcijalne diferencijalne jednadžbe (AsyAn), koji se usmjerava na analizu složenih matematičkih problema s primjenom u raznim znanstvenim područjima.

Izvrsna prilika za studente za steći novo iskustvo: PMF traži pomoć u organizaciji 6. Dana karijera



Nadalje, zainteresirani se mogu prijaviti za poziciju asistenta za projekt Fourierova analiza i primjene (FANAP). Taj projekt uključuje istraživanja vezana za primjenu Fourierove analize u različitim znanstvenim disciplinama. Isto tako, otvorena je pozicija za mjesto asistenta za rad na projektu Analiza parcijalnih diferencijalnih jednadžbi i optimizacija oblika. Spomenuti projekt fokusira se na istraživanje i optimizaciju matematičkih modela korištenjem parcijalnih diferencijalnih jednadžbi.


Uvjeti natječaja i prijave


Zašto su studentske prakse ključne za uspješnu karijeru?


Kandidati moraju ispunjavati određene uvjete, a oni uključuju završen sveučilišni diplomski studij matematike ili integrirani preddiplomski i diplomski studij matematike i fizike, smjer nastavnički. Također, kandidati moraju ispunjavati uvjete za upis na doktorski studij, osim onih koji su već upisani. Izabrani kandidati obvezni su upisati i redovito pohađati poslijediplomski sveučilišni studij matematike, za koji će troškove podmirivati poslodavac.

Prijave se podnose isključivo preko mrežnih poveznica specifičnih za svaki projekt. Dokazi o ispunjavanju uvjeta iz natječaja za projekt Globalna i lokalna dinamika na plohama dostavljaju se isključivo preko sljedeće poveznice, dok se za projekt Singularna perturbacija i asimptotička analiza rubnih problema za parcijalne diferencijalne jednadžbe (AsyAn) dokazi o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju isključivo preko sljedeće poveznice. Dokazi o ispunjavanju uvjeta iz natječaja za projekt Fourierova analiza i primjene (FANAP) dostavljaju se isključivo preko sljedeće poveznice, dok se za projekt Analiza parcijalnih diferencijalnih jednadžbi i optimizacija oblika dokazi o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju isključivo preko sljedeće poveznice

Želite raditi u IT sektoru? Prijavite se na natječaj za radno mjesto u Zagrebu



Rok za podnošenje prijava za prve tri pozicije je 30 dana po objavi natječaja u Narodnim novinama, dok je za četvrtu poziciju, odnosno za rad na projektu Analiza parcijalnih diferencijalnih jednadžbi i optimizacija oblika, rok 60 dana. Rezultati natječajnog postupka bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici PMF-a.
IZVOR: PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA