LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisi na fakultet

Zagrebački KIF i ove godine atraktivan maturantima; idoli su im Zlatko Dalić i Ante Kostelić

– Programi KIF-a izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno-obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnesa. – istaknuo je doc. dr. sc. Tomislav Đurković.

– Programi KIF-a izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno-obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnesa. – istaknuo je doc. dr. sc. Tomislav Đurković.

Obrazovni programi Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i ove su godine među vodećim izborima učenika. Prijave za upise za buduće stručnjake kineziologije otvorene su 1. lipnja, a traju do 10. lipnja

– Značajni sportski uspjesi Hrvatske i naših sportaša koje proteklih godina redom predvode stručnjaci kineziologije koji su svoje trenersko zvanje stekli završetkom KIF-ovih studijskih programa, poput Zlatka Dalića, Branka Ivankovića, Ćire Blaževića, Stojka i Josipa Vrankovića, Ante Kostelića, Ivice Tucka, Igora Hinića, Slavka Goluže te mnogih drugih uspješnih trenera i menadžera uzor su i poticaj mladima na izbor ovog zanimanja zaista širokih mogućnosti. KIF se ističe najkvalitetnijim studijskim programima koji uključuju mogućnost sudjelovanja u nekima od prestižnih sportskih događanja i projekata te otvaraju brojna nova vrata i put do željenog zaposlenja u omiljenoj grani jednog od najvažnijih zanimanja budućnosti. – poručuju s ove obrazovne institucije. 

Predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera doc. dr. sc. Tomislav Đurković istaknuo je: 

– Izborom jednog od naših studijskih programa budući studenti osigurat će vrhunsko obrazovanje koje je ključno za njihovo buduće djelovanje u struci. Osim praktičnih i teorijskih znanja koje će usvojiti, imat će prilike upoznati i povezati se s nizom predavača dokazanih u struci što im može otvoriti put za daljnju profesionalnu suradnju. Programi Kineziološkog fakulteta izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno-obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnesa.

S KIF-a dodaju:

– Ljubiteljima sporta i tjelesne aktivnosti Kineziološki fakultet nudi mogućnost da postanu stručnjaci u procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, kineziterapiji i zdravstveno usmjerenoj tjelesnoj aktivnosti, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije, raznim sportovima te u sportskom menadžmentu. Uz sveučilišni studij, na kojem se studenti obrazuju za budući neposredni rad u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture na svim razinama obrazovanja, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u svojim studijskim programima sadržava sveobuhvatan program za izobrazbu trenera, koji svojim stručnim znanjem doprinose sportskim klubovima timskih i individualnih sportova te sportskoj rekreaciji, fitnesu i kondicijskoj pripremi sportaša i nesportaša.

Zbog situacije prouzrokovane koronavirusom prijave za studij vrše se isključivo slanjem potrebne dokumentacije preporučenom poštom na adresu Horvaćanski zavoj 15. Podaci o razredbenom postupku objavit će se naknadno, sukladno preporukama i odobrenjima nadležnih tijela. Detaljnije informacije nalaze se na službenim stranicama

FOTO: SELECT PR