LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret novoj akademskoj godini

Zagrebački fakultet najavio nastavu uživo i pozvao na cijepljenje

Sastavnica Sveučilišta u Zagrebu obratila se studentima kako bi im čestitala na dosadašnjim uspjesima, pozdravila novu generaciju studenata, ali i obavijestila o tome da će se nastava održavati uživo.

Sastavnica Sveučilišta u Zagrebu obratila se studentima kako bi im čestitala na dosadašnjim uspjesima, pozdravila novu generaciju studenata, ali i obavijestila o tome da će se nastava održavati uživo.

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu uputio je čestitke i zahvale trenutnim i budućim studentima, posebice onima s potresom pogođenih područja, i poručio da su obnovili svoje zgrade, izuzev Rektorata pa su se dvorane i prostor u toj zgradi premjestili u privremene zamjenske dvorane.
– Svjesni smo da usprkos korisnosti suvremene tehnologije nastava u virtualnom okruženju ne može u potpunosti nadomjestiti ljudski kontakt, neposrednu komunikaciju i interakciju studenata i nastavnika te učenje tijekom predavanja i drugih oblika nastave uživo.
Sukladno tome nastava će početkom akademske godine 2021/2022 započeti uživo, uz fizičku prisutnost studenata i nastavnika. S obzirom na to da se broj cijepljenih povećava, Pravni fakultet vjeruje da neće biti zapreka u održavanju nastave na taj način.
– Pozivamo vas da se pripremite za nastavu uz fizičku prisutnost u prostorima Fakulteta od početka nove akademske godine. Također vas pozivamo da i sami pridonesete boljoj epidemiološkoj situaciji poštujući mjere opreza i druge epidemiološke mjere koje su na snazi te da se cijepite protiv bolesti COVID-19 na vrijeme.  Ako vam je za to potrebna bilo kakva pomoć ili podrška Fakulteta te informacije ili objašnjenja koja možemo pružiti, javite se na e-mail adresu studentske referade vašeg studija, Tajništva Fakulteta ili Dekanata koje su dostupne na mrežnim stranicama Fakulteta.
S Fakulteta su čestitali studentima na marljivosti i dosadašnjem uspjehu u studiranju te zahvalili na strpljenju, odgovornosti i razumijevanju koje su pokazali posljednja tri semestra kada su se nastava i ispiti uglavnom odvijali na daljinu, dok su budućim studentima poželjeli uspješan, zanimljiv i poticajan studij.
FOTO: PIXABAY