LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blagdan Svih svetih

Zagrebačke menze u četvrtak rade prema posebnom rasporedu

Većina restorana Studentskog centra zatvara se u četvrtak, no restorani u studentskim domovima bit će dežurni.

Većina restorana Studentskog centra zatvara se u četvrtak, no restorani u studentskim domovima bit će dežurni.

Iako smo svi još početkom akademske godine 1. studenoga zabilježili kao početak produženog vikenda i jedva čekamo otputovati doma, neki od studenata ipak će, zbog fakultetskih ili poslovnih obveza, cijeli idući tjedan provesti u svojim studentskim sobama ili stanovima. Da ne ostanu gladni, pobrinuo se i ove godine zagrebački Studentski centar.

Prema obavijesti na njihovim mrežnim stranicama, dežurni će restorani 1. studenoga 2018. godine biti restorani u studentskim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Lašćina, dok će se restorani SC-a smješteni na fakultetima prilagoditi radu pojedinog fakulteta.

Restoran u Savskoj ima poseban raspored za razdoblje od 31. listopada do 5. studenog. Tako će restoran Savska poslužiti ručak u petak do 16 sati, a potom se zatvara sve do ponedjeljka. Restoran Express zatvara se također 31. listopada u uobičajeno vrijeme. Od ponedjeljka, 5. studenoga, oba restorana rade po uobičajenom vremenu.

I ostatak odjela Studentskog centra radit će prema posebnom rasporedu. Studentski servis 31. listopada i 2. studenog radi skraćeno: od 7 do 13 sati, a Poslovnica za smještaj radi također skraćeno, do 13 sati, 31. listopada, dok će 2. studenog biti zatvorena.