LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom Stjepan Radić

Zagreb je domaćin svjetskog foruma FISU-a, dolazi veslač Sinković, bivši košarkaš Rudež i drugi

Na otvorenju se očekuje prisutnost visokih državnih dužnosnika te veleposlanika Alžira, Australije, Francuske, Gruzije, Italije, Južne Koreje, Nizozemske, Sjedinjenih Američkih Država i Slovačke.

Na otvorenju se očekuje prisutnost visokih državnih dužnosnika te veleposlanika Alžira, Australije, Francuske, Gruzije, Italije, Južne Koreje, Nizozemske, Sjedinjenih Američkih Država i Slovačke.

Od 27. do 31. kolovoza 2024. godine grad Zagreb bit će domaćin Svjetskog foruma Međunarodne sveučilišne sportske federacije (FISU), događaja koji se održava svake dvije godine te pruža platformu studentima, dužnosnicima i partnerima uključenim u sveučilišni sport za povezivanje, dodatno obrazovanje te razmjenu kultura, iskustava i ideja.

Ceremonija otvorenja održat će se u utorak, 27. kolovoza 2024. godine u 9.30 sati u Kinu Forum SD „Stjepan Radić“. U sklopu ceremonije otvorenja održat će se panel rasprava Sportska diplomacija i globalni odnosi: korištenje sveučilišnog sporta za međunarodnu suradnju i kulturnu razmjenu na kojoj će sudjelovati: Nikolina Brnjac, europarlamentarka te bivša ministrica turizma i sporta RH; Martin Sinković, trostruki osvajač zlata na OI; Besim Aliti, glavni tajnik Kosovskog Olimpijskog odbora i Damjan Rudež, bivši NBA košarkaš.

Zagrebačke teretane spremne su za povratak studenata, donosimo radno vrijeme



Ovogodišnji Zagreb 2024. FISU svjetski forum okupit će više od 250 sudionika iz više od 70 zemalja diljem svijeta, što ga čini najvećim forumom do sada, a na otvorenju se očekuje prisutnost visokih državnih dužnosnika te veleposlanika Alžira, Australije, Francuske, Gruzije, Italije, Južne Koreje, Nizozemske, Sjedinjenih Američkih Država i Slovačke.

Potpisan važan sporazum o promociji sporta i zdravog života unutar sveučilišnih zajednica



Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici.
IZVOR: HRVATSKI AKADEMSKI SPORTSKI SAVEZ
FOTO: HRVATSKI AKADEMSKI SPORTSKI SAVEZ