LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rudarsko-geološko-naftni fakultet

Zagreb je domaćin najveće studentske energetske konferencije u Europi

Prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata iz sveučilišta diljem svijeta.

Prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata iz sveučilišta diljem svijeta.

Studentski ogranak Udruge naftnih inženjera (Society of Petroleum Engineers) organizira četvrtu Međunarodnu studentsku energetsku konferenciju koja počinje 8. ožujka 2017. godine u 9:00 sati u prostorima Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu. Predavanja će se održavati naredna dva dana, a nakon toga slijede i popratni sadržaji.

Energetska konferencija prošle je godine službeno proglašena najvećom studentskom energetskom konferencijom u Europi te uživa i visoko pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Kao i na dosadašnjim susretima, prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata sa sveučilišta diljem svijeta.

Svoj dolazak na otvaranje konferencije najavili su i ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović te rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras. Konferenciji će prisustvovati i naftno-plinski stručnjak Davor Štern, regionalni direktor SPE-a za Južnu, Srednju i Istočnu Europu Matthias Meister, izvršni direktor sektora za razradu INA d.d. Jerko Jelić Balta i direktor HEP opskrbe plinom Marko Blažević. Na konferenciji će uloge predavača, osim vodećih ljudi hrvatskih energetskih kompanija INA-e, HEP-a, Plinacroa i PSP-a, imati i predstavnici ENI-ja, Baker Hughesa i Schlumbergera.

Kroz niz predavanja hrvatskih i svjetskih stručnjaka i profesora, ali i studenata, prisutnima će se približiti aktualne teme s polja naftno-plinske industrije. Više pojedinosti o petodnevnom druženju pronađite na Facebook događaju.

FOTO: STUDENTSKI.HR