LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OSKAR ZNANJA 2024.

Zagreb domaćin jubilarnog 20. izdanja svečane dodjele nagrade „Oskar znanja”

Objavljen je popis stotina učenika kojima će biti dodjeljene nagrade za izvanredne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Objavljen je popis stotina učenika kojima će biti dodjeljene nagrade za izvanredne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

26. lipnja, Zagreb će biti domaćin 20. svečane dodjele nagrade Oskar znanja. Ova prestižna nagrada dodjeljuje se učenicima za izvanredne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima iz znanja, glazbe i plesa. Organizaciju događaja vodi Agencija za odgoj i obrazovanje uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih te Hrvatske zajednice županija.

Prilika za studente i učenike: grad Rovinj otvorio natječaj za Prometnu jedinicu mladeži


Stotine učenika dobiti će svoj kipić, čiji se se izgled kroz godine više puta mijenjao. U prošlosti su ga kreirali razni akademski umjetnici, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu, učenica škole Primijenjene umjetnosti i dizajna iz Zagreba i studentica Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a za ovu godinu još nije objavljen njegov izgled.

VIDEO: Pogledajte pobjedničke radove učenika na natječaju za videonajave knjiga


Popis nagrađenih učenika i njihovih mentora je objavljen, a eventualne netočnosti mogu se prijaviti do 13. lipnja. Više informacija o dodjeli bit će uskoro dostupno na službenoj internetskoj stranici i Facebook stranici Oskar znanja.
IZVOR: AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE
FOTO: AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE, OSKAR ZNANJA