LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
stipendiranje studenata

Zagorska općina raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija u dvije kategorije

Zainteresirani studenti trebaju popunjene zahtjeve i potrebnu dokumentaciju dostaviti najkasnije do 6. studenog 2024. godine.

Zainteresirani studenti trebaju popunjene zahtjeve i potrebnu dokumentaciju dostaviti najkasnije do 6. studenog 2024. godine.

Općina Zlatar Bistrica raspisala je natječaj za dodjelu studentskih stipendija, koji pruža podršku studentima suočenim s financijskim izazovima. U sklopu natječaja, deset stipendija bit će dodijeljeno prema socijalnom statusu, svaka u iznosu od 80 eura mjesečno. Uz to, raspisan je i natječaj za stipendiranje studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, odnosno za studij predškolskog odgoja, gdje su dostupne dvije stipendije od 150 eura mjesečno.

Zahtjevi se mogu podnositi putem posebnih obrazaca koji se nalaze u Jedinstvenom upravnom odjelu općine ili na njihovoj web stranici. Zainteresirani studenti trebaju popunjene zahtjeve i potrebnu dokumentaciju dostaviti najkasnije do 6. studenog 2024. godine, u zatvorenoj omotnici s naznakom „NATJEČAJ ZA STUDENTSKU STIPENDIJU - NE OTVARAJ“.

Ne znate kako se prijaviti za stipendije Grada Zagreba? Evo gdje i kako možete potražiti pomoć



Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj web stranici Općine Zlatar Bistrica i na oglasnoj ploči općine u roku od 15 dana nakon završetka natječaja. Uvjeti natječaja te potrebni obrasci dostupni su na poveznici.
IZVOR: OPĆINA ZLATAR BISTRICA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA