LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

Zadarski studenti pozvani su da glasuju o promjeni akademskog kalendara za 2024./2025.

Ova prilika omogućava studentima da direktno utječu na organizaciju svog studija.

Ova prilika omogućava studentima da direktno utječu na organizaciju svog studija.

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru pozvao je sve studente da se uključe u odlučivanje o važnim promjenama akademskog kalendara za akademsku godinu 2024./2025. Senat Sveučilišta u Zadru prihvatio je inicijativu Studentskog zbora za produljenje roka za donošenje odluke o izmjenama u kalendaru, što znači da sada imate priliku iznijeti svoje mišljenje i utjecati na svoju akademsku budućnost.

Svaki student ima priliku izraziti svoje stavove preko online ankete, a dostupna je putem AAI računa. Vaše sudjelovanje ključno je jer će odluka o izmjeni kalendara biti donesena na temelju mišljenja većine studenata. Ukoliko većina podrži predložene promjene, utoliko će novi akademski kalendar biti usvojen. U suprotnom, trenutni kalendar će ostati nepromijenjen.

Sveučilište u Zadru povećava kapacitete i subvencionira smještaj za studente



Promjene u akademskom kalendaru mogu obuhvatiti različite aspekte, kao što su raspored ispitnih rokova, trajanje semestra, pauze i praznici. Aktivnim sudjelovanjem u anketi pomažete osigurati da kalendar bude što bolje prilagođen potrebama svih studenata.
IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZADRU FACEBOOK
FOTO: SVEUČILIŠTE U ZADRU, AKADEMSKI KALENDAR