LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Zadarski studenti mogu se vratiti u Studentski dom uz prethodnu najavu!

Sveučilište u Zadru uputilo je svojim studentima informacije o postupku povratka u Studentski dom. Potrebna je, između ostalog, prethodna najava.

Sveučilište u Zadru uputilo je svojim studentima informacije o postupku povratka u Studentski dom. Potrebna je, između ostalog, prethodna najava.

Zadarskim studentima dozvoljava se povratak u Studentski dom Sveučilišta u Zadru sukladno mjerama Vlade RH, no postoji određena procedura prije samog dolaska u dom.

Kao prvo, student se prije dolaska treba prethodno najaviti voditeljici Studentskog doma na e-mail: alisa.peric@unizd.hri te dogovoriti vrijeme povratka. Povratak je moguć samo uz potpisanu Izjavu o zdravstvenom stanju kojom dokazuje da nije pod mjerama samoizolacije niti da trenutno pokazuje znakove respiratorne infekcije: povišena temperatura, suhi kašalj, kratki dah. Izjava se potpisuje na porti/recepciji.

Baš kao i u ostalim domovima diljem Hrvatske u koje se studenti mogu vratiti, i u zadarskom će se domu morati boraviti sukladno propisanim preventivnim mjerama te samo u slučaju da studentu nije propisana mjera samoizolacije koja se ne smije provoditi u studentskim domovima. Podsjećamo, studenti s hrvatskim državljanstvom koji dolaze iz inozemstva u Hrvatsku neće morati u samoizolaciju.


Pozivaju se studenti da uvažavaju dogovorene termine povratka u Dom kako se ne bi stvarale gužve. Ako dođu ranije od dogovorenog vremena, moli ih se da pričekaju izvan objekta, odnosno da ne ulaze u Dom. Ako zakasne na dogovoreni termin, trebaju se javiti na već spomenuti e-mail radi dogovora novog termina useljenja.
FOTO: FACEBOOK / UNIZD