LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Subvencionirano stanovanje

Zadarski studenti mogu se prijaviti na natječaj za subvencionirani smještaj

Zadarsko sveučilište raspisalo je natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću.

Zadarsko sveučilište raspisalo je natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću.

Senat Sveučilišta u Zadru raspisao je Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću, za akademsku godinu 2020/2021.
Vezano: Deficitarni studijski programi donose dodatne bodove za dom; evo i koji su to studiji!
Pravo na smještaj u sljedećoj akademskoj godini imaju: 
  • redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske
  • redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj sa statusom stranca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj 
  • osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti koje su upisane na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj
  • studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.
Studenti se natječu za 190 mjesta u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru, 46 mjesta u Srednjoškolskom đačkom domu Zadar i za 150 potpora studentima u privatnom smještaju.

Dokumentaciju je moguće pronaći u Tekstu Natječajaa zamolbe je potrebno predati od 6. srpnja do 3. kolovoza 2020. godine isključivo poštom na sljedeću adresu: 

 
SVEUČILIŠTE U ZADRU
CENTAR ZA STUDENTSKI STANDARD
Povjerenstvo za zamolbe
Ulica dr. Franje Tuđmana 24 d
23000 ZADAR

 
Rezultati Natječaja bit će objavljeni na oglasnoj ploči Centra za studentski standard Sveučilišta u Zadru i na mrežnoj stranici Sveučilišta. Rok za podnošenje prigovora na objavljene rezultate jest 8 dana od dana objave rezultata na mrežnoj stranici Sveučilišta. Potrebno je ispuniti i internetsku formu koja je dostupna na poveznici koja se nalazi ovdje, zajedno s ostalim bitnim informacijama.
FOTO: PIXABAY