LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekti udruge SplitMisli

Za studente organizirane besplatne repeticije iz matematike i fizike

U tijeku su prijave za besplatno pohađanje škola matematike i fizike na Zoomu, organiziranih za splitske studente i mlade.

U tijeku su prijave za besplatno pohađanje škola matematike i fizike na Zoomu, organiziranih za splitske studente i mlade.

Udruga SplitMisli za splitske studente i mlade organizira repeticije iz matematike i fizike. Za njih su one – besplatne.

Škola matematike

Predavanja će se održavati online, na platformi Zoom, a vodit će ih David Živaljić i Ante Grgat. Počinju u utorak, 6. listopada, u 20 sati. 

– Škola osnova matematike projekt je kojim promoviramo najvažnije matematičke grane iz kojih obrađujemo matematička područja te dogovaramo termine za besplatne repeticije kako bi našim studentima i mladima pomogli što lakše položiti matematičke predmete.  – poručuju organizatori.

Broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno što prije se prijaviti. Detalji o prijavama i dodatne informacije nalaze se na poveznici.

Škola fizike

Predavanja će se također održavati na Zoomu. Prvo je zakazano za četvrtak, 8. listopada, u 20:00. 
– Škola fizike je projekt kojim promoviramo najvažnije grane fizike iz kojih obrađujemo različita područja te dogovaramo termine za besplatne repeticije iz fizike kako bi našim studentima i mladima pomogli što lakše položiti fiziku. – ističu iz udruge SplitMisli.
I na ovom je projektu broj mjesta ograničen. Dodatne informacije o prijavama i samome projektu dostupne su na poveznici.
FOTO: FLICKR