LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnologija

Za pohađanje online seminara o umjetnoj inteligenciji možete osvojiti 7,5 ECTS-a; prijave u tijeku

Projekt je podijeljen na program za studente i onaj za profesionalce, a sudjelovanjem se može osvojiti 7,5 ECTS bodova.

Projekt je podijeljen na program za studente i onaj za profesionalce, a sudjelovanjem se može osvojiti 7,5 ECTS bodova.

GE Healthcare, LEITAT i Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) organiziraju internetski program HelloAI Community, u kojem će studenti poslijediplomskog studija i mladi znanstvenici moći saznati više o korištenju umjetne inteligencije u zdravstvu.

Dostupna su dva programa: HelloAI Advanced RIS za mlade istraživače, studente i poduzetnike i HelloAI Professional RIS za iskusne stručnjake.

Za studentski program moguće se prijaviti do 12. svibnja. Program se sastoji od 15 sati videomaterijala, 3 online modula i jednog događaja uživo, a za sudjelovanje se može osvojiti do 7,5 ECTS bodova. Također, sudionici će moći dobiti certifikat o sudjelovanju.

Prvih 350 prijavljenih bit će u potpunosti stipendirano, a pravo na stipendiju možete ostvariti unošenjem koda HELLORIS. Prijaviti se možete preko linka.

Za profesionalce se predregistracija otvara 12. svibnja, a besplatno sudjelovanje moguće je za prvih 100 prijavljenih. Promo kod je isti, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici.
FOTO: PIXABAY