LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnologija

Za pohađanje online seminara o umjetnoj inteligenciji možete osvojiti 7,5 ECTS-a; prijave u tijeku

Projekt je podijeljen na program za studente i onaj za profesionalce, a sudjelovanjem se može osvojiti 7,5 ECTS bodova.

Projekt je podijeljen na program za studente i onaj za profesionalce, a sudjelovanjem se može osvojiti 7,5 ECTS bodova.

GE Healthcare, LEITAT i Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) organiziraju internetski program HelloAI Community, u kojem će studenti poslijediplomskog studija i mladi znanstvenici moći saznati više o korištenju umjetne inteligencije u zdravstvu.

Dostupna su dva programa: HelloAI Advanced RIS za mlade istraživače, studente i poduzetnike i HelloAI Professional RIS za iskusne stručnjake.

Zagrebački tenisači završili nastup na Europskim sveučilišnim igrama odličnim četvrtim mjestom



Za studentski program moguće se prijaviti do 12. svibnja. Program se sastoji od 15 sati videomaterijala, 3 online modula i jednog događaja uživo, a za sudjelovanje se može osvojiti do 7,5 ECTS bodova. Također, sudionici će moći dobiti certifikat o sudjelovanju.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za Rektorovu nagradu, evo do kada se možete prijaviti


Prvih 350 prijavljenih bit će u potpunosti stipendirano, a pravo na stipendiju možete ostvariti unošenjem koda HELLORIS. Prijaviti se možete preko linka.

Za profesionalce se predregistracija otvara 12. svibnja, a besplatno sudjelovanje moguće je za prvih 100 prijavljenih. Promo kod je isti, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici.
FOTO: PIXABAY