LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SIK-ova konferencija

Youth Future Croatia 2019. donosi sve o zanimanjima budućnosti

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Predavanja na fakultetu nisu uvijek zanimljiva, a ponekad se čine toliko suhoparna i irelevantna da se pitaš što ćeš s tim znanjem nakon diplome… Bilo da već razmišljaš kako svoje znanje prilagoditi potrebama tržišta, tražiš inspiraciju ili samo želiš poslušati uspješne mlade ljude, sprema se konferencija za tebe.

Youth Future Croatia 2019. jednodnevna je konferencija u organizaciji udruge Studentski informativni kutak namijenjena studentima i mladima koji tek ulaze na tržište rada, kao i svima onima koji imaju želju svoje poslovne ideje provesti u djelo i uspjeti samostalno.

Glavne su teme zanimanja budućnosti – karijere prilagođene budućim potrebama čovječanstva. Svjedoci smo konstantnih brzih promjena u različitim područjima života, a tehnologija se uvlači u svako od njih. Nekadašnji hobiji poput vođenja blogova ili esportova postali su unosan posao.

S tim u vidu birani su, kao predavači i panelisti, uspješni mladi ljudi koji se ne boje pričati o svojim počecima, ali i o velikim postignućima. Pričat će se o IT-u, blogovima, esportovima i drugim aktualnim temama iz ICT sektora.

Konferencija će se održati 29. svibnja 2019. u velikoj dvorani Muzičke akademije u Zagrebu od 10 do 17 sati, a obuhvatit će i finale velikog studentskog natjecanja Pokretač. Za više informacija o događaju i govornicima čitajte Studentski.hr i pratite službene Facebook i Instagram stranice.

FOTO: STUDENTSKI INFORMATIVNI KUTAK