LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje poduzeća i gospodarstvenika

Vrijeme je za karijeru na Agronomskom fakultetu

S ciljem uspostave usluge savjetovanja u karijeri te povezivanja akademskog i poslovnog svijeta, studentima Agronomskog fakulteta predstavit će se renomirana poduzeća i gospodarstvenici.

S ciljem uspostave usluge savjetovanja u karijeri te povezivanja akademskog i poslovnog svijeta, studentima Agronomskog fakulteta predstavit će se renomirana poduzeća i gospodarstvenici.

Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta organizira druge Dane karijera. Održat će se 18. i 19. svibnja 2016. s ciljem pripreme studenata završnih godina studija za tržište rada.

Studentima i svim zainteresiranima predstavit će se renomirana poduzeća i gospodarstvenici iz raznih područja agronomije: mljekarstva, ribarstva, povrćarstva, voćarstva, stočarstva, vinogradarstva, zaštite bilja, sjemenarstva, melioracija te marketinga i menadžmenta.

Događaj će se završiti okruglim stolom pod nazivom Što nas čini uspješnim. Sudjelovat će Jan Marinac, predsjednik Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika; Bernardina Hlevnjak Pastrovicchio, stručna suradnica za projekt ZOOB i Danijel Dadović iz Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI.

Cijelom događaju prethodi ciklus radionica na kojima će studenti imati priliku naučiti kako se predstaviti kroz životopis i zamolbu. Doznat će o čemu sve treba voditi računa prilikom razgovora s potencijalnim poslodavcem te zašto je emocionalna inteligencija ključna vještina u poslu.

Sudionici Dana karijera imaju priliku čuti iz prve ruke što je potrebno za uspjeh na tržištu rada te dobiti priliku za susret s predstavnicima poduzeća i gospodarstva. Stjecat će poslovne kontakte i upoznati potencijalne poslodavce.

FOTO: FACEBOOK/CENTAR ZA PODRŠKU STUDENTIMA I KARIJERNO SAVJETOVANJE AFZ