LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Matica hrvatska

Vrijedno iskustvo: studenti su imali priliku intervjuirati predsjednika Milanovića

Studenti su s predsjednikom Milanovićem razgovarali o različitim temama: o položaju studenata u hrvatskom društvu nekada i danas te o kvaliteti obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, pri čemu je predsjednik govorio i o svom iskustvu.

Studenti su s predsjednikom Milanovićem razgovarali o različitim temama: o položaju studenata u hrvatskom društvu nekada i danas te o kvaliteti obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, pri čemu je predsjednik govorio i o svom iskustvu.

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u četvrtak Maticu hrvatsku. Tom prilikom se sastao s vodstvom institucije, a potom je razgovarao i sa studentima polaznicima Komunikološke škole koju organizira upravo Matica hrvatska.

Niste sigurni kako pisati akademske nazive i titule? Donosimo vam detaljan vodič


Kako javlja Matica hrvatska, na sastanku s predsjednikom Milanovićem, na kojemu su bili predsjednik institucije Miro Gavran, potpredsjednici Mario Jareb i Dubravka Oraić Tolić te glavni tajnik Marijo Dominiković, razgovaralo se o njezinoj ulozi i aktivnostima, pri čemu su predsjednika Republike informirali i o širenju Matice hrvatske osnivanjem novih ogranaka u Hrvatskoj i BiH.

Detaljni vodič: sve što trebate znati o studentskim servisima i svojim pravima


Predsjednik Milanović potom je razgovarao sa studenticama i studentima novinarstva s Fakulteta političkih znanosti (Emili Ibrulj, Klaudia Jurgan), Fakulteta hrvatskih studija (Vilim Kalle) i Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Barbara Poslek), koji su pohađali Komunikološku školu Matice hrvatske, a koja je pokrenuta s ciljem da se studentima novinarstva i komunikologije pruži dodatno izvannastavno obrazovanje s područja medija. Program Komunikološke škole Matice hrvatske do sada je prošlo 12 generacija studenata, a zadnji je održan krajem prošle godine na Korčuli.

Splitski studenti uživali uz ljetno kino na kampusu


Studenti su s predsjednikom Milanovićem razgovarali o različitim temama: o položaju studenata u hrvatskom društvu nekada i danas te o kvaliteti obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, pri čemu je predsjednik govorio i o svom iskustvu, o položaju Hrvatske u Europskoj uniji i hrvatskim očekivanjima od članstva u Uniji, o radu političara i razlozima uključivanja u politički život Hrvatske. 

IZVOR: MATICA HRVATSKA
FOTO: UNSPLASH