LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

VODIČ ZA MENZE Zagrebački studentski restorani ponovno su otvoreni evo i kada ih možete posjetiti!

Praznici su završili i studenti se polako vraćaju svojim studentskim domovima, a sukladno tome, otvoreni su i studentski restorani, pogledajte njihovo radno vrijeme.

Praznici su završili i studenti se polako vraćaju svojim studentskim domovima, a sukladno tome, otvoreni su i studentski restorani, pogledajte njihovo radno vrijeme.

I tako je došao kraj još jednim kratkim praznicima – vrijeme je za povratak fakultetskim obvezama, ali i studentskim domovima. Na veselje svih studenata menze su ponovno otvorene, stoga možete pospremiti lonce za kuhanje. 

I tijekom praznika je radila dežurna menza, ali ako ste kao studentica Sara (23), onda ste radije kuhali ili jeli sendviče nego išli u drugi studentski dom na ručak.
 

„Ostala sam u Zagrebu zbog studentskog posla i nisam imala vremena otići do Cvjetnog na ručak ili večeru. Kad bi i imala nešto vremena, radije bi si sama pripremila nešto jer je ponuda u menzi preko blagdana još manja nego inače.“ – ispričala je.
 

 
FOTO: Studentski.hr/Ana Kolinger
 

Promjene u radnom vremenu


Ipak, nakon blagdana se sve trebalo vratiti u normalu, ali iz Studentskog centra priopćili su da Express restoran, Savska 25 privremeno ne radi. 

Restoran ,,Savska“ ne radi subotom i nedjeljom, ali od ponedjeljka, 8. siječnja 2024. godine bi preko tjedna trebao raditi po uobičajenom radnom vremenu: 

LINIJA LIJEVO: Ručak: 11:00 – 15:00 h

LINIJA DESNO: Ručak: 12:00 – 14:30 h
 

„Novitet“ na Savi


Svi studentski restorani u Studentskom domu „Stjepan Radić“ ponovno su otvoreni, čak bi i Slasta trebala raditi od utorka, 9. siječnja, što je jedno od iznenađenja koje studenti nisu očekivali.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER, SCREENSHOT/SCZG UNIZG