LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Vodič za buduće studente Sveučilišta u Zagrebu: koji fakultet odabrati?

Vodič predstavlja sve fakultete i smjerove Sveučilišta u Zagrebu te razloge zašto ih odabrati.

Vodič predstavlja sve fakultete i smjerove Sveučilišta u Zagrebu te razloge zašto ih odabrati.

Sveučilište u Zagrebu na svojoj internetskoj stranici objavilo je Vodič za buduće studente prijediplomskih, diplomskih i integriranih prijediplomskih i diplomskih studija za akademsku godinu 2024/2025.

Vodič će sigurno biti od velike koristi svim maturantima i budućim ili sadašnjim studentima pred kojima je odluka o odabiru fakulteta na kojem će najbolje i najlakše ostvariti svoj potencijal.
 

Detaljan pregled svih fakulteta i smjerova koje nudi Sveučilište


Vodič sadrži uvodnu riječ rektora prof. dr. sc. Stjepana Lakušića i prorektora prof. dr. sc. Borisa Brkljačića te sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, ali i tekst pod nazivom Zašto studirati na Sveučilištu u Zagrebu.

Zatim su predstavljeni svi fakulteti i smjerovi Sveučilišta u Zagrebu podijeljeni po znanstvenim područjima kojima pripadaju. Svaki fakultet predstavljen je odlomkom koji objašnjava zašto studirati baš na tom fakultetu te odlomkom u kojem objašnjavaju mogućnosti razvoja karijere u tom području.

Osim toga, vodič sadrži i ponudu izvannastavnih aktivnosti, tekstove o podršci studentima, poticanju izvrsnosti, aktivizmu i slobodnom vremenu studenata, nešto više o studentskim centrima te Sveučilišnom računskom centru (Srce), Konfucijevom institutu i knjižnicama.

Vodič je dostupan na poveznici.

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA