LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slobodno vrijeme

Više od 50 sati besplatnog programa očekuje te u Klubu Zona!

Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno, a više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranicama Kluba Zona.

Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno, a više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranicama Kluba Zona.

Program Kluba Zona u travnju obilježit će više od 50 sati besplatnog programa. Kreativnost, druženje, osnaživanje mentalnog zdravlja, promocija mladih autora, diskusija o stanovanju mladih te doprinos sudjelovanju mladih u odlučivanju samo su neke od travanjskih tema.

- "Mala škola mentalnog zdravlja" održava se ponedjeljkom, a teme radionica u travnju su gubici, društvene mreže i depresivnost. "Kreativni petak" je niz jednodnevnih kreativnih radionica i druženja, a dobar povod za druženje su i večeri modernih društvenih igara koje se održavaju svake subote, od 20 sati do ponoći - kazao je Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Sedmi ciklus izložbi autora mlađe generacije "Mladi izlažu" u srijedu, 13. travnja, u 19 sati otvorit će izložba radova akademske slikarice Mije Minigo. Nova "Književna čajanka" održat će se 11. travnja u 20 sati, a tema razgovora bit će krimić "Poljubac prije smrti" (Ira Levin).

Od 23. travnja "Šahovska popodneva" ponovno će se održavati svaka dva tjedna subotom od 17 do 20 sati. Edukacija "Split grad za mlade: Kako djelovati kroz Savjet mladih?" održat će se u srijedu, 26. travnja, u 17 sati, a posljednji četvrtak u mjesecu donosi šestu "Kavu sa Savjetom mladih" i novu temu - stanovanje mladih.

Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno, a više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranicama Kluba Zona. Prijavnice za rezervaciju mjesta dostupne su na klubzona.net.

FOTO: PRESS