LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Job Fair Meetup

Više od 40 poduzeća među studentima traži nove zaposlenike

Istražite raznovrsne poslovne ponude i prilike u 40 različitih tehnoloških poduzeća koja sudjeluju na prvom Job Fair Meetupu.

Istražite raznovrsne poslovne ponude i prilike u 40 različitih tehnoloških poduzeća koja sudjeluju na prvom Job Fair Meetupu.

Lov na karijere ove godine odvija se na Job Fair Meetupu koji se organizira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i u Klubu studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine. Tako će FER i KSET ponovno postati novo staro žarište karijernih prilika. Uz upoznavanje s prilikama razvoja karijere u Hrvatskoj studenti će se moći umrežiti, razmjeniti znanja i iskustava te steći nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama i panel-raspravama.

Pet tematskih dana umrežavanja

Job Fair Meetup okupit će preko 40 tehnoloških poduzeća iz različitih industrija unutar pet tematsko odvojenih dana. Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen, a do tada se upoznajte sa svim sudionicima raspodijeljenim po industrijama:

  • Automation, Radiocommunications, Energy – CETITEC, DOK-ING, HOPS, Končar GIM, Končar KET, Montelektro, Maxtena, Rimac Automobili
  • Big Data, Computer Vision, Network & Security – CROZ, Megatrend poslovna rješenja, Memgraph, Microblink, Mireo, Nanobit, Photomath, RealNetworks
  • Embedded & Automotive – Byte Lab, CETITEC d.o.o., GlobalLogic, Greyp Bikes, Medtronic, Netgen, Omega software, Xylon
  • ICT – Atos, Axilis, Croatia osiguranje, Data Box(Storm), Ekobit, Inceptum, KING ICT d.o.o., Koios, Sofa IT d.o.o., Vertiv
  • Mobile & Web Applications – Ars Futura, Bornfight, Comsysto Reply, FIVE, Infinum, minus5 d.o.o., Undabot, Trikoder d.o.o.

Pripremite se za #jobfairmeetup

Sljedeći tjedan otvaraju se prijave za sudjelovanje. Prijave će biti omogućene na službenoj internetskoj stranici meetupa gdje će studenti moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti svoju ulaznicu, ali i posjetnicu.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje sukladno preporukama. Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu.

Događaj organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

FOTO: PIXABAY