LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Realizirana treća faza projekta

VIDEO: Pogledajte čime se mogu pohvaliti studenti koji žive u varaždinskim domovima

Realizacijom treće faze projekta Sveučilišni kampus Varaždin u Varaždinu osvanuo je kampus na kojemu bi mogli pozavidjeti studenti iz ostalih dijelova Hrvatske.

Realizacijom treće faze projekta Sveučilišni kampus Varaždin u Varaždinu osvanuo je kampus na kojemu bi mogli pozavidjeti studenti iz ostalih dijelova Hrvatske.

U Varaždinu je uspješno realizirana treća faza projekta Sveučilišni kampus Varaždin – Studentski dom s pratećim sadržajima. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Prema informacijama dostupnima na stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova projektom je realizirana potrebna prateća infrastruktura u pogledu razvoja smještajnih kapaciteta kao preduvjeta za daljnji razvoj visokoobrazovnih institucija kao i cjelokupnog Kampusa Varaždin.

– Novi dom ima podzemnu garažu s dva punjača električnih automobila, prizemlje u kojem se uz upravu Centra nalazi studentski klub, medicinska ambulanta, Student servis, samouslužna praonica rublja za studente, veliko spremište za bicikle i pet katova s 243 sobe sa 600 kreveta i zajedničkim prostorijama za svakodnevnu interakciju studenata (dnevni boravci, male kuhinje, učionice i krovne terase). U dvorišnom prostoru Centra napravljen je solarni park sa solarnim drvom i dvije klupe, sportsko igralište i dva zabavna fitness parka sa spravama za vježbanje. – stoji u opisu.

Što je sve studentima na raspolaganju, moguće je vidjeti u nastavku.
 
FOTO: STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN