LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Studentskog centra u Splitu

VIDEO: Na svečanoj večeri dobrodošlice za splitske studente plesalo se do kasnih sati

Kako bi prvi fakultetski dani krenuli s jednom lijepom uspomenom, u petak je u Restoranu Kampus organizirana Svečana večer dobrodošlice za sve zainteresirane studente.

Kako bi prvi fakultetski dani krenuli s jednom lijepom uspomenom, u petak je u Restoranu Kampus organizirana Svečana večer dobrodošlice za sve zainteresirane studente.

Krenula je još jedna akademska godina, a s njom su se intenzivirale i aktivnosti Studentskog centra u Splitu. Kako bi prvi fakultetski dani krenuli s jednom lijepom uspomenom, u petak je u Restoranu Kampus organizirana Svečana večer dobrodošlice za sve zainteresirane studente.

 

Nakon uspjeha ovakvih posebnih večera za Valentinovo i za Dan žena, nije bilo sumnje da će se i za ovu večer tražiti stolica više. Restoran Kampus odjenuo je svoje svečano odijelo satkano od prigodne rasvjete, lijepo uređenih stolova sa svijećnjacima i stolnjacima, bine za glazbu uživo, šanka s promotivnim cijenama pića te onog najvažnijeg, švedskog stola s obiljem vrhunske hrane.

Studenti su imali slatke dileme. Pašticada s njokima ili tjestenina s tartufima? Skradinski ili crni rižot? Pržene lignje s tartarom ili tortellini s 4 vrste sira? Ma možda ipak soparnik i pršut. I sve to u potpunosti besplatno. Večera je poslužena u 21 sat, a već u 22 sata podij je bio krcat uz studentski bend. Zaželjeli su se studenti dobre zabave pa je ples trajao sve do ponoći.

 

Cijela večera je organizirana sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama i u restoran se moglo ući isključivo uz važeću digitalnu COVID putovnicu.

 

A kako su studenti reagirali na ovakvu večeru pogledajte u videoprilogu.


FOTO: STUDENTSKI CENTAR U SPLITU