LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
27. Festival dalmatinske šansone u Šibeniku

VERN'ov predavač Antonio Perina osvojio nagradu za najboljeg kantautora na festivalu u Šibeniku

Festival dalmatinske šansone prepoznatljiv je šibenski festival koji se održava u kolovozu i svake godine privlači brojnu publiku.

Festival dalmatinske šansone prepoznatljiv je šibenski festival koji se održava u kolovozu i svake godine privlači brojnu publiku.

Alumni i predavač na kolegiju Glazba i zvuk na Sveučilištu VERN' Antonio Perina osvojio je prestižnu nagradu za najboljeg kantautora na 27. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Taj uspjeh još jednom potvrđuje njegov izvanredan talent i predanost glazbi, pohvalio se VERN'.

VERN' uvjerljivo protiv Katoličko bogoslovnog fakulteta


Antonio Perina, koji je poznat po svojoj strasti prema glazbi, uspješno prenosi svoje znanje i iskustvo na studente Sveučilišta VERN', dalje navode sa sveučilišta. Njegova nagrada na tom uglednom festivalu predstavlja značajno priznanje ne samo za njega osobno nego i za obrazovnu zajednicu kojoj pripada.
 

Ne znate kako se prijaviti za stipendije Grada Zagreba? Evo gdje i kako možete potražiti pomoć



Ogorčeni roditelj prozvao stanodavce: „Zašto je problem prijaviti studenta?”. Neki stali u obranu stanodavaca


Festival dalmatinske šansone prepoznatljiv je šibenski festival koji se održava u kolovozu i svake godine privlači brojnu publiku, koja dupkom ispuni Trg Republike Hrvatske ispred katedrale sv. Jakova. Festival je primio brojna kulturna i glazbena priznanja za iznimnu kvalitetu glazbe i izvođača.
IZVOR: VERN'
FOTO: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ŠIBENIKA / VERN'