LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Velika poslovna imena otvaraju „Case Study Competition”

Leda Tedeschi i Matija Krznar svoja će iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima na otvorenju vodećeg regionalnog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva.

Leda Tedeschi i Matija Krznar svoja će iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima na otvorenju vodećeg regionalnog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva.

Case Study Competition, vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, otvara se u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. godine, u 14 sati u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Organizira ga studentska udruga eSTUDENT.

Na natjecanju sudjeluje velik broj proaktivnih studenata zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva. Poduzeća predlažu i zadaju temu, a studenti rješavaju prave poslovne slučajeve. Tako dobivaju priliku pokazati svoja znanja pred potencijalnim budućim poslodavcima. S druge strane, poduzeća mogu dobiti kreativne ideje, povećati bazu zaposlenika, a najbolja rješenja nagrađuju novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva.

Na otvorenju natjecanja motivacijski govornici bit će Lada Tedeschi, uspješna poslovna žena u multinacionalnoj kompaniji Atlantic Grupa, i Matija Krznar, poduzetnik koji je pokrenuo prvi car sharing projekt Spin City na ovim prostorima, koji će svoja iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima. Objasnit će zašto je važna proaktivnost u studentskim danima i kako uspjeti isključivo svojim trudom i inovativnim idejama.

Pridružite se otvorenju natjecanja jer će se upravo tamo otkriti stvarni poslovni slučajevi koje će rješavati studenti i partneri natjecanja. Sve informacije možete pronaći na službenoj stranici i na Facebook eventu

FOTO: PIXABAY