LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VeleRi tjedan

Veleučilište u Rijeci obilježava 23. rođendan bogatim programom

Danas će u 17 sati dr. sc. Bernard Vukelić održati izlaganje na temu Kako prepoznati prijevaru na Internetu – phishing te tako otvoriti VeleRi tjedan.

Danas će u 17 sati dr. sc. Bernard Vukelić održati izlaganje na temu Kako prepoznati prijevaru na Internetu – phishing te tako otvoriti VeleRi tjedan.

Veleučilište u Rijeci 21. svibnja 2021. obilježava 23. obljetnicu osnutka. Rođendan će proslaviti nizom online događanja od 17. do 21. svibnja.

Danas će u 17 sati dr. sc. Bernard Vukelić održati izlaganje na temu Kako prepoznati prijevaru na Internetu – phishing te tako otvoriti VeleRi tjedan. Sutra je u 17 sati planirano predavanje Dejana Nemčića, mag. educ. geogr., na temu Hakuna Matata – proživi svaki trenutak. U srijedu u isto vrijeme dr. sc. Igor Mikloušić održat će predavanje o mogućnostima uspješne prilagodbe u stresnim situacijama i sposobnosti pojedinca da pronađe za sebe najbolji način nošenja sa stresom pod nazivom Psihološka otpornost.

U četvrtak u 17 sati svoja će iskustva predstaviti sadašnji studenti Veleučilišta i alumni: Mario Antić –Gaming industrija u Tajlandu, Davorka Tonković – Igrica za djecu o sigurnosti u prometu, Antonio Benković – Magično ogledalo, Denis Cossetto i Ana Ritoša – Malvazija. U petak u 11 sati planirana je dodjela dekanove nagrade. 

Program je javan, a poveznice za pristupanje dostupne su na službenoj stranici Veleučilišta. 
 
FOTO: UNSPLASH