LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Već je prava navala na subvencionirani smještaj u Rijeci, evo kada možete očekivati natječaj

Dokumentacija za natječaj slat će se isključivo poštom, i to preporučeno, što osigurava pravovremeni i pouzdani način prijave.

Dokumentacija za natječaj slat će se isključivo poštom, i to preporučeno, što osigurava pravovremeni i pouzdani način prijave.

Studentski centar Rijeka već je zaprimio brojne upite o natječaju za subvencionirani smještaj, a mnoge studente zanima kada bi ga mogli očekivati.
 

„Natječaj za subvencionirani smještaj u Studentskom naselju Trsat i Studentskom naselju IGK bit će raspisan krajem lipnja, u skladu s praksom iz prethodnih godina. Važno je napomenuti da će se dokumentacija za natječaj slati isključivo poštom, i to preporučeno, što osigurava pravovremeni i pouzdani način prijave.” – komunicirao je Studentski centar Rijeka na svojoj Facebook stranici.


Dijeli se bavarska stipendija i to za nekoliko europskih država, uključujući i hrvatske studente


Novost ove godine je paralelno provođenje natječaja za smještaj studenata koji će biti smješteni u privatnim objektima. Ovaj dodatak pruža više mogućnosti za studente u pronalaženju odgovarajućeg smještaja, prilagođenog njihovim potrebama, dodaju iz Studentskog centra.

Donosimo sve o useljavanju u studentske domove u Splitu. Zbog ovih grešaka možete izgubiti smještaj


Svim zainteresiranim studentima preporučuje se da redovito prate službene stranice Studentskog centra Rijeka i društvene mreže za najnovije informacije i upute vezane uz natječaj. Na taj način možete osigurati pravovremenu prijavu i iskoristiti sve dostupne resurse za uspješno rješavanje smještaja tijekom studija.
IZVOR: FACEBOOK STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: FACEBOOK STUDENTSKI CENTAR RIJEKA, STUDENTSKI SMJEŠTAJ